ΠΑΤΡΑ. Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία σε χωριό κοντά στην Πάτρα από τα καμώματα ενός άτακτου παπά, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με μια νεαρή. ‘Άλλο παπάς και άλλο Αλέξης Παππάς…

Ο ιερέας έχει τσιμπηθεί για τα καλά, κάνοντας στην ερωμένη πανάκριβα δώρα για να την ευχαριστήσει και να την κρατά κοντά του. Της αγόρασε μέχρι και… αυτοκίνητο! Και ενώ το χωριό είχε «βουίξει» για τον παράνομο δεσμό του μεσήλικα παπά, κάποια στιγμή οι «ψίθυροι» έφτασαν μέχρι τα αυτιά των παιδιών του. Παράλληλα με αυτές, έφτασε στο σπίτι και ένα ενημερωτικό σημείωμα από τράπεζα, προφανώς ειδοποιητήριο για δόση, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να ξετυλίγουν το κουβάρι της «ροζ» ιστορίας.

Ζήτησαν έτσι τον λόγο από τον πατέρα τους, ωστόσο τα αίματα άναψαν και σύμφωνα με τους συγχωριανούς τους, όχι μόνο οι φωνές έφταναν μέχρι το… Ρίο, αλλά ο παπάς τις… έφαγε κιόλας από τα παιδιά του.

Όσο για την παπαδιά; Δεν τον χώρισε, ενώ οι ντόπιοι εκφράζουν την απορία τους για το παραστράτημα του αμαρτωλού ιερέα, καθώς, όπως υποστηρίζουν, διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση…

Άγνωστο παραμένει επίσης αν ο ιερέας συνεχίζει να διατηρεί τον εξωσυζυγικό δεσμό με την ερωμένη, η οποία δεν φαίνεται να αγχώθηκε ιδιαίτερα που έγινε «βούκινο» σε όλο το χωριό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις