ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε ο νέος αρχηγός του Κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης. Πρόεδρος της ΚΟ αναλαμβάνει ο Μιχάλης Κατρίνης.

«Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο για την ιδιαίτερα τιμητική πρότασή του. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου βουλευτές για την ομόφωνη έκφραση της εμπιστοσύνης τους. Με αφοσίωση θα κάνω το καλύτερο για να ανταποκριθώ στη μεγάλη ευθύνη που μου ανέθεσαν» ήταν η πρώτη δήλωση του κ. Κατρίνη.

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ορίζεται ο Κώστας Σκανδαλίδης ενώ τη θέση του β’ κοινοβουλευτικού εκπροσώπου αναλαμβάνει η άλλη Πελοποννήσια, η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ο Μιχάλης Κατρίνης γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 1975 στο Πελόπιο του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Είναι παντρεμένος με την οδοντίατρο Ιωάννα Αδάμου και έχουν δύο γιούς, τον Γιάννη και τον Βασίλη.

Ο κ. Ανδρουλάκης απηύθυνε το απόγευμα της Τρίτης (14/12) την πρώτη του δημόσια ομιλία ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ.

«Πηρά ξεκάθαρη εντολή για αλλαγή να προχωρήσουμε ενωμένοι με μια εντολή προοπτικής για την παράταξη» ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και προσέθεσε: «Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι».

Να σημειωθεί ότι ένας ακόμα νομός της Πελοποννήσου, η Αρκαδία έχει μερίδιο στην επιτυχία Ανδρουλάκη. Πρόκειται για τον βουλευτή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις