ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Aπο τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται:

  1. Στις βιομηχανίες που βρίσκονται στην περιοχή του Ασπροχώματος (Ζυγούρης Ι., Μαλαμοτεχνική Α.Ε., Κάρτσωνας – Λαρσινός Α.Ε., Γυφτέας, Αλεβίζος, ΒΙΟΖΕΥΣ, ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΑ ΑΦΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΨΥΓΕΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΕΡΓΟΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ, ΣΧΣ ΑΤΕΕ), περιμετρικά του Υ/Σ Ασπροχώματος, Αρδευτικά Μεσσήνης, καθώς και στις Τ.Κ. Ανάληψη, Πεταλίδι, Πανιπέρι, Καρποφόρα, Αχλαδοχώρι, Καστανιά, Μαθία, Κόκκινου, Γαμβριά, Κακόρεμμα, Χράνοι, Λύκισσα, Λογγά, Άγιος Ανδρέας, Αδριανή, Μηλίτσα, Αμπελόκηποι, Βουνάρια και Νέα Κορώνη ότι θα γίνουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος από 08:30 έως 09:30, καθώς και 14:30 έως 15:30, για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., στις 22.12.2021 ημέρα Τετάρτη.
  2. Στα αρδευτικά της Τ.Κ. Βελίκας ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 22.12.2021 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 08:30 έως 15:30.
  3. Στην Τ.Κ. Σπερχογείας περιμετρικά του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΚ, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 22.12.2021 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 08:30 έως 15:00.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις