ΣΠΑΡΤΗ. Το Γηροκομείο Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι», επισκέφθηκε την Τετάρτη 29/12, αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Λακωνίας, στο πλαίσιο βέβαια και της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς,

Κατά την επίσκεψη τα μέλη της επιτροπής συναντήθηκαν με τη Διευθύντρια του Γηροκομείου, Θεοδώρα Μοίρα, στην οποία πρόσφεραν γλυκίσματα για τους τροφίμους του Ιδρύματος, καθώς και ένα αντίτυπο του νέου βιβλίου του Νίκου Κουφού, με τίτλο, «Ελιά & Λάδι, Ιστορία, Λαογραφία και Συμβολισμός».

«Ήταν μια συμβολική κίνηση για τη δημιουργία βιβλιοθήκης στο Γηροκομείο, η οποία θα ενισχυθεί με προσφορά βιβλίων από αντίστοιχους συλλογικούς φορείς της πόλης μας», αναφέρουν από τη ΝΕ Λακωνίας του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ.

Προσθέτοντας ότι ενημερώθηκαν, «από την Διευθύντρια για το υφιστάμενο καθεστώς λειτουργίας του Ιδρύματος, τις ανάγκες που υπάρχουν σε χρήματα και είδη διατροφής, την πλήρη φροντίδα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ηλικιωμένων με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, καθώς και την ψυχολογική τους υποστήριξη, κατά την παρούσα χρονική περίοδο, που δεν μπορούν να τους επισκεφθούν, λόγω της πανδημίας, τα οικεία τους πρόσωπα».

«…συγχαρητήρια για το έργο»

Τέλος, τα μέλη της επιτροπής, εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους, προς τη Διευθύντρια «για το επιτελούμενο από τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους στο Γηροκομείο Σπάρτης, κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο», και της υποσχέθηκαν ότι θα επιδιώξουν να ενισχύσουν τη λειτουργία του Ιδρύματος, με όποιο μέσο έχουν στη διάθεσή τους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις