ΠΑΤΡΑ. Στις 11 το πρωί της Δευτέρα 3/01/2020, στον Ιερό στον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων Α’ Κοιμητήριο Πατρών, θα γίνει η κηδεία της 42χρονης Άννας – Μαρίας Αθανασάτου.

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή την Παρασκευή 31/12/2021 ο αδελφός της, δημοσιογράφος Χριστούδουλος Αθανασάτος ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Νέα Υόρκη.

Η Άννα-Μαρία έφυγε από την ζωή σε ηλικία 42 ετών μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ο “Άγιος Ανδρέας” όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στην ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν.

Το μήνυμα του Χριστόδουλου Αθανασάτου αναφέρει:

«Η οικογένεια μου και εγώ είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την απώλεια της αδερφής μου. Η Άννα Μαρία έφυγε ξημερώματα παραμονής πρωτοχρονιάς σε ηλικία 42 ετών, χτυπημένη από μεταστατικό καρκίνο του μαστού, με τον οποίο έδωσε γενναία μάχη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ένας φωτεινός ανθρωπος, το καλό μου παράδειγμα, σύμβουλος και συμπαραστάτης μου στα δύσκολα. Ευχαριστω την Δρ. Αθήνα Χριστοπούλου και τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν όλον αυτόν τον καιρό να την κρατήσουν στην ζωή. Περαιτέρω λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές. Δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο μας. Εύχομαι υγεία σε όλους».

Πηγή: pelop.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις