ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Σε πένθος έχει βυθιστεί το Λουτράκι και η περιοχή Καλαμάκι μετά τον χαμό ανεμβολίαστου 49χρονου ιερέα που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Ο γιος του, Ραφαήλ, μιλώντας στο iefimerida.gr, ξεκαθαρίζει πως ο πατέρας του δεν ήταν αρνητής, δεν κήρυττε στον ναό κατά του εμβολίου και ότι «ήταν προσωπική του επιλογή να μην κάνει καμία δόση».

«Ο πατέρας μου τηρούσε όλα τα μέτρα. Δεν είχε εμβολιαστεί. Ήταν σκεπτικός με το εμβόλιο. Δεν ήταν αρνητής. Δεν κήρυττε κατά του εμβολίου. Ίσα ίσα που ζητούσε από τους ενορίτες να τηρούν τα μέτρα μέσα στην εκκλησία να φορούν κανονικά την μάσκα τους. Ενώ έλεγε να τηρούνται τα μέτρα κάποιοι δεν τα τηρούσαν και τον κόλλησαν», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Επειδή δεν είχε κάνει το εμβόλιο ήταν αρνητής; Στην οικογένεια μας δεν το έχουμε κάνει είμαστε ακόμη σκεπτικοί ως προς αυτό. Γιατί πρέπει να βαπτίζεται κάποιος κατευθείαν αρνητής; Ο πατέρας μου δεν κήρυττε κατά του εμβολίου», ανέφερε ο γιος του με τον οποίο διέμενε ο άτυχος ιερέας στο Καλαμάκι Λουτρακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του ιερέα αλλά και τα τρία του παιδιά είχαν κολλήσει τον κορωνοϊό αλλά το πέρασαν με ήπια συμπτώματα. Ο άτυχος ιερέας αρχικά αφού διαγνώστηκε θετικός παρέμεινε σπίτι όμως μετά από λίγες ημέρες η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Χθες το πρωί φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στον ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων στα Ίσθμια στον άτυχο ιερέα ο οποίος άφησε πίσω του τρία παιδιά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις