ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Ακόμη μια μεγάλη τουριστική επένδυση θα υλοποιηθεί στην περιοχή της Αργολίδας (γύρω από την Ερμιόνη και το Πόρτο Χέλι) η οποία βρίσκεται σε ιδιαίτερη άνθηση τα τελευταία χρόνια, με αρκετές νέες 5άστερες επενδύσεις να βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης.

Το νέο τουριστικό συγκρότημα που θα δημιουργηθεί περιλαμβάνει ξενοδοχείο και πολυάριθμες παραθεριστικές κατοικίες, ενώ εξασφάλισε ήδη την έγκριση της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων.

Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη εγκρίθηκε το σχέδιο δημιουργίας ξενοδοχειακής μονάδας με υποστηρικτικές υποδομές, παραθεριστικές κατοικίες, χώρους τέχνης και πολιτισμού, αναψυχής, άθλησης καθώς και μαρίνα σκαφών από την κυπριακή εταιρεία PLEPI LAND DEVELOPMENT LTD.

Η επενδυτική πρόταση αφορά στη δημιουργία ενός πρότυπου τουριστικού υποδοχέα που θα περιλαμβάνει ξενοδοχειακό συγκρότημα 164 δωματίων, spa, συνεδριακό χώρο, εστιατόρια, μπαρ, προπονητικό κέντρο, μαρίνα 40 θέσεων και δύο ζώνες παραθεριστικών κατοικιών με συνολικά 229 κατοικίες στην περιοχή της Ερμιόνης, στην Αργολίδα. Το συγκρότημα θα αναπτυχθεί σε παραθαλάσσια έκταση 305 στρεμμάτων στην περιοχή Πλέπι Κοινότητας Θερμησίας του Δήμου Ερμιονίδας.

Το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 119 εκ. ευρώ και αναμένεται να δημιουργήσει 191 εποχικές θέσεις εργασίας μόνιμου χαρακτήρα.

Η επένδυση φέρει το όνομα «HYDRA’S ART RESIDENCIES» και θα υλοποιηθεί πολύ κοντά στην Ακτή της Ύδρας, ενώ και οι 229 παραθεριστικές κατοικίες θα έχουν θέα το δημοφιλές νησί του Αργοσαρωνικού.

Έρχεται νέα 5άστερη επένδυση στην Αργολίδα: Hydra’s Art Residencies!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις