ΛΑΚΩΝΙΑ. Θα είναι πάλι υποψήφιος ο Πέτρος Ανδρεάκος στον Δήμο Ανατολικής Μάνης ή θα δούμε την Γεωργία Λυροφώνη να παίρνει το δακτυλίδι; Μήπως κατέβη τελικά ο Ανάργυρος Μαριόλης; Πάντως γίνονται συζητήσεις και για γυναίκα μανιάτισσα, έμπειρη και αγαπητή.

Στη Σπάρτη ανοίγουν κάποιες συζητήσεις για υποψηφιότητα του Θοδωρή Βερούτη που ίσως γίνει και διάδοχος κατάστασης. Ο αντιπεριφερειάρχης έχει ερείσματα αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για εκείνον που θα υποσχεθεί την ανάσταση της Σπάρτης.

Ο Ηρακλής Τριχείλης έχει λόγο για μια ακόμα θητεία στον Δήμο Μονεμβάσιας. Στον Δήμο Ευρώτα η κάθοδος και πάλι του Δήμου Βέρδου θα είναι μια εξίσωση από αυτές που λύνουν ελάχιστοι.

Η Μαργαρίτα Σπυριδάκου με την συνεργασία της όχι μόνον δεν μετακινήθηκε ιδεολογικά αλλά ξεκαθάρισε την απόφασή της να είναι στα πράγματα της περιφέρειας και κυρίως της Λακωνίας.

Στα βουλευτικά δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον εκτός αν τελικά ο Λεωνίδας Γρηγοράκος είναι υποψήφιος μετά από συμφωνία με τον Ανδρουλάκη. Αν η ΝΔ χάσει μια έδρα, σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία της απογραφής τότε τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν αποκλείονται καραμπόλες που θα επηρεάσουν όλους τους βαθμούς αιρετής διοίκησης.

Η Κοντοσταθάκου δεν έχει πλέον καμία τύχη ενώ ο Κουλιζάκος θα μας ξαναθυμηθεί όταν προκηρυχθούν εκλογές. Μανώλης Αντωνάκος ενεργός και πάντα αξιοπρόσκλητη η Φεβρωνία Πατριανάκου. Βέβαιος ο Σταύρος Αραχωβίτης. Υπάρχουν κι ερωτήματα: Τι στάση θα κρατήσει άραγε η άκρα δεξιά και πως θα κινηθεί ο Βελόπουλος στη Λακωνία;

Το πεδίον της μάχης στον δήμο Σπάρτης αγναντεύουν οι Δούκας, Βαλιώτης, Τζανετέα και Πλειώτας, χωρίς να αποκαλύπτουν περισσότερο τις προθέσεις τους ενώ ο Αργειτάκος υφίσταται επισκοπώντας και υπολογίζοντας. Νέα πρόσωπα εν τω μεταξύ αναδύονται δειλά είτε δίκαια είτε άδικα. Πριστούρης, Βακαλόπουλος, Μιχελόγγονας, Κοντάκος, κ.α.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις