ΠΑΤΡΑ. Από το Δήμο Πατρέων και τον Κοινωνικό Οργανισμό ανακοινώνεται η παράταση της λειτουργίας του Υπνωτηρίου για τη φιλοξενία όλων των άστεγων συμπολιτών μας έως και την Κυριακή 16/01/2022, λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων για χαμηλές θερμοκρασίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διανυκτερεύσουν σε χώρο του κτιρίου επί της Μπουκαούρη 100 και Γούναρη. Η υποδοχή θα γίνεται κατά τις ώρες 7μμ έως 9μμ και η φιλοξενία των άστεγων θα είναι δυνατή έως τις 9:00 το πρωί της επόμενης. Η διαμονή στο χώρο παρέχει τη δυνατότητα για μπάνιο και σίτιση.

Οι ενδιαφερόμενοι απαραίτητα θα πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας και νόμιμης διαμονής στην χώρα (ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα ασύλου κλπ).

Οι φιλοξενούμενοι είναι υποχρεωμένοι να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας και πρόληψης κατά της διασποράς του covid -19, όπως αυτά προβλέπονται στη δομή, σύμφωνα με τα σχετικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥΥ.

Σε κάθε περίπτωση, άστεγοι πολίτες που θέλουν να ενταχθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορούν να ενημερωθούν για τις αναγκαίες διαδικασίες και έγγραφα ώστε να λαμβάνουν τις υπηρεσίες του Υπνωτηρίου και του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας συνεχόμενα.

Περισσότερες πληροφορίες. κατά τις ώρες 8:00 - 21:00, στα τηλέφωνα: 2610342995& 2614400300.

Οι Δομές Αστέγων λειτουργούν από τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος "ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ" και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις