ΣΠΑΡΤΗ. Στη διοργάνωση της 2ης διαδικτυακής ημερίδας του, στα πλαίσια των εκδηλώσεων με γενικό θέμα «Ατζέντα για βιώσιμη ανάπτυξη και ανθεκτικότητα στη Λακωνία», προχωρά το Ινστιτούτο Σπάρτης.

Συνδυασμένος και βιώσιμος τουρισμός

Έτσι, σε συνεργασία με το Ελληνικό Φόρουμ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη* (ΕΛΦΟΒΑ), πραγματοποιεί την ημερίδα υπό τον τίτλο: «Για ένα συνδυασμένο και βιώσιμο τουρισμό στη Σπάρτη και στη Λακωνία», την Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022, (17:30 - 20:30).

Συμμετοχές - Συζήτηση

Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι τοπικών, περιφερειακών και εθνικών φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, βουλευτές του νομού, τοπικές και περιφερειακές αρχές, και εκπρόσωποι της κοινωνίας πολιτών.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και ο σύνδεσμος Zoom, για την παρακολούθησή της, θα κοινοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Το κοινό θα μπορεί να κάνει σχόλια και να υποβάλλει ερωτήσεις μέσω Chat.

Η συζήτηση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω Facebook.

Προηγουμένως

Υπενθυμίζουμε ότι η 1η διαδικτυακή ημερίδα του Ινστιτούτου Σπάρτης, αφιερωμένη στην κλιματική κρίση και στις επιπτώσεις της στη Λακωνία, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 12 Νοέμβρη 2022 με θέμα: «Φωτιές, πλημμύρες και το νερό νεράκι – Πώς μπορούμε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για όσα έπονται της κλιματικής κρίσης».

Συμμετείχαν σε αυτήν πανεπιστημιακοί, βουλευτές του νομού, εκπρόσωποι της περιφερειακής διοίκησης και δήμων της Λακωνίας, καθώς και ιδιώτες ευαισθητοποιημένοι στα θέματα της κλιματικής κρίσης και εκπρόσωποι φορέων που ειδικεύονται στα θέματα της κλιματικής αλλαγής.

«Παρακολουθήστε την πρώτη διαδικτυακή ημερίδα μας στο site μας http://www.institoutospartis.gr/.../1i-diadiktuaki...

Σας καλούμε να συμμετέχετε και να εκφράσετε τις απόψεις σας», αναφέρουν από το Ινστιτούτο.

(*) Το ΕΛΦΟΒΑ είναι από κοινού πρωτοβουλία του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) με έδρα την Αθήνα και του ιδρύματος Foundation for Global Governance and Sustainability (FOGGS), με έδρα τις Βρυξέλλες

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις