ΣΠΑΡΤΗ. Σταθερό στην επιλογή του, το Ινστιτούτο Σπάρτης, «…να συνεισφέρει ώστε οι νέοι άνθρωποι της περιοχής μας να ενταχθούν σε δράσεις εξωστρέφειας και να αποκτήσουν εμπειρίες που ξεπερνούν τα σύνορα της τοπικής, περιφερειακής και εθνικής μας επικράτειας, στοχεύοντας στο να αποκτήσουν οι νέοι μας μια κοσμοπολίτικη αντίληψη», συνεχίζει την προσπάθεια προβολής ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων για τους νέους.

European Heritage Youth Ambassadors

Το πρόγραμμα European Heritage Youth Ambassadors καλεί νέους που κατοικούν στην Ευρώπη «…να μοιραστούν τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους σχετικά με την ευρωπαϊκή πολιτιστική κληρονομιά σε διαδικτυακές πλατφόρμες» (π.χ. σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιστότοπους ή ιστολόγια), με στόχο να προσελκύσουν περισσότερα άτομα στον τομέα.

Πρέσβεις της Νεολαίας

Ταυτόχρονα θα επιλεγούν Πρέσβεις της Νεολαίας και κάθε Πρέσβης της Νεολαίας της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς θα λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ φοιτητών και νέων επαγγελματιών και ευρωπαϊκών ιδρυμάτων πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως το Europa Nostra, το ESACH και το European Heritage Tribune, για την υλοποίηση πολλών περισσότερων πρωτοβουλιών από τη νεολαία!

Τσέκαρέ το

Όπως αναφέρουν από το Ινστιτούτο, «…Αν δεν είστε σίγουροι ότι αυτός ο ρόλος είναι για εσάς, μπορείτε να ακούσετε από τους Πρεσβευτές Νεολαίας της Ευρωπαϊκής Κληρονομιάς του 2021 και την εμπειρία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=fkAm53JrGGM ....»

Info

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες για την συμμετοχή τους στην παραπάνω πρωτοβουλία από την σελίδα: https://www.esach.org/news/call-for-applications-2nd-edition-european-heritage-youth-ambassadors

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις