ΛΑΚΩΝΙΑ. Με τον Μάριο Θεμιστοκλέους , Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, συναντήθηκε την Πέμπτη 20/1, ο βουλευτής Λακωνίας, Νεοκλής Κρητικός.

Πώς πάνε οι εργασίες του νέου Νοσοκομείου Σπάρτης;

Τα ερωτήματα Κρητικού στον Θεμιστοκλέους αφορούσαν στην πρόοδο των εργασιών του νέου Νοσοκομείου Σπάρτης, το οποίο δρομολογείται με τη μεγάλη δωρεά, του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε τον κ. Κρητικό ότι «από την πλευρά της Κυβέρνησης δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση» και «βρισκόμαστε εντός χρονοδιαγράμματος», με την επιφύλαξη ορισμένων μικρών καθυστερήσεων λόγω των εκτάκτων υγειονομικών μέτρων της πανδημίας.

Επίσης ο Γενικός Γραμματέας ως επικεφαλής του εμβολιαστικού προγράμματος «Ελευθερία» δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία του εμβολιασμού, ενώ τόνισε ότι πριν από ένα χρόνο κανένας δεν ήταν βέβαιος για το εγχείρημα.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ακούστηκε ο Νεοκλής Κρητικός, σε επικοινωνία με το notospress.gr, από το γεγονός πως «…η Ελλάδα προσέγγισε τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους πολίτες που εμβολιάστηκαν με τουλάχιστον μία δόση, και κυμαίνεται στο 71% του γενικού πληθυσμού»

Αγαθοκλέους και Κρητικός ανανέωσαν το ραντεβού τους, στη Σπάρτη, «όπου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνάντηση για την εξέλιξη των εργασιών για το νέο Νοσοκομείο».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις