ΠΑΤΡΑ. Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών έφτασε στα χέρια του Πρύτανη Χρήστου Μπούρα. Όπως αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα Γνώμη, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα, μετά από καταγγελία απόφοιτης και διδάκτορος του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία μετά την ορκωμοσία του διδακτορικού τίτλου σπουδών, σύμφωνα με πληροφορίες, προέβη σε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητή του Τμήματός της.

Η καταγγελία έγινε ένα μήνα πριν στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, καθηγητή Χρήστο Ι. Μπούρα, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την διαβίβασε στην εισαγγελική αρχή, ενώ ταυτόχρονα διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Τι λέει o Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών

Όπως δηλώνει στο thebest.gr o Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας, «την ημέρα που μου έγινε η καταγγελία, την έστειλα στον Εισαγγελέα και διέταξα τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Δίκην προθέσεων δεν θα κάνω. Ό,τι πει ο Εισαγγελέας και ό,τι αποφασίσει η ΕΔΕ».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις