ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Οι εργασίες χρηματοδοτούνται μέσα από Δημοτικούς Πόρους και ΣΑΤΑ παρελθόντων ετών, ενώ οι παρεμβάσεις υλοποιούνται σύμφωνα με μελέτη που συντάχθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Για την πορεία των εργασιών ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο.

Σημειώνεται ότι με την ολοκλήρωση του έργου θα έχει αντικατασταθεί ο εξοπλισμός (ηλεκτρονικός και ηλεκτρολογικός) σε κόμβους φωτεινών σηματοδοτών λόγω παλαιότητας, διότι παρατηρούνται πλέον ελλείψεις των απαραίτητων ανταλλακτικών που απαιτούνται για την συντήρηση τους. Η αντικατάσταση γίνεται με την τοποθέτηση νέων σύγχρονης τεχνολογίας κατάλληλης για φωτεινούς σηματοδότες LED.

Επίσης, προβλέπεται αντικατάσταση όλων των φωτιστικών σωμάτων (φανάρια) με λαμπτήρες πυρακτώσεως με τα αντίστοιχα τεχνολογίας LED. Οι εν λόγω παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στους κόμβους: α) Νοσοκομείου, β) Ασπροχώματος θέση Ζαφείρη, γ) Αρτέμιδος - Ηρώων Πολυτεχνείου, δ) Βασιλέως Γεωργίου (Παπαφλέσσα) - Ακρίτα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις