Γράφει η Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου*

Είναι απορίας άξιο η σφοδρή επίθεση στο πρόσωπό μου, όταν κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ρώτησα τον κύριο Δήμαρχο, εάν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο κλήθηκαν στην κοπή της πίτας του Αθλητικού Σωματείου σας, που πραγματοποιήθηκε στην Σπάρτη.

Στην αρνητική απάντηση του Δημάρχου ότι δεν κληθήκαμε, έκρινα ΜΟΝΟ την συγκεκριμένη πράξη (εάν αυτό δεν έγινε ως παράλειψη)!

Σας υπενθυμίζω ότι είμαι δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης. Ωστόσο η ψήφος μου ήταν και παραμένει θετική σε πρωτοβουλίες στήριξης του ΑΣΤΕΡΑ Βλαχιώτη (όπως και σε όλα τα σωματεία και τους συλλόγους) που όντως τιμά τον Δήμο και το Λακωνικό ποδόσφαιρο.

Ποτέ δεν αμφισβήτησα την οικονομική στήριξη / «αιμορραγία», αλλά και την προσπάθεια τόσο του μεγαλομετόχου, όλων των παραγόντων, των ποδοσφαιριστών, του προπονητικού team αλλά και των φιλάθλων.

Ανεξάρτητα όμως των όποιων διαφωνιών ή πικρίας που τυχόν υπάρχουν, επιμένω στην συνεργασία και στον αλληλοσεβασμό, που πρέπει να εκφράζεται με όλους τους τρόπους.

Στα όσα αναφέρετε στο δελτίο τύπου καταλαβαίνετε ότι αφορούν αποκλειστικά την δημοτική αρχή, η οποία έχει και τις πρωτοβουλίες άσκησης πολιτικής.

Ως αντιπολίτευση θέλω να γνωρίζετε ότι εκ προοιμίου θα υπάρξει θετική ψήφος στην προσπάθεια σας και θα αναμένουμε να μας ενημερώσετε στα προβλήματα που υπάρχουν και έχετε θέσει ΜΟΝΟ στην δημοτική αρχή του δήμου Ευρώτα.

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου έχετε την θετική στήριξη εντός του πλαισίου και των κανόνων που διέπουν την Αυτοδιοίκηση.

Με σεβασμό στην προσπάθειά σας και εκτίμηση του έργου σας.

(*) Δημοτική Σύμβουλος με την Παράταξη «Συμμαχία Πολιτών Ευρώτα»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις