ΣΠΑΡΤΗ. Την έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, προκειμένου «…να υψωθεί θεσμικό τείχος προστασίας της πόλης και των δημοτών από την κατ’ εξακολούθηση πολιτική και θεσμική εκτροπή του κ. Δούκα», ζητά ο Σταύρος Αργειτάκος, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Σπάρτης.

«Μας χωρίζει άβυσσος» - «…Ούτε μια συγγνώμη στους κατοίκους της Ηλείας;»

Στην ανακοίνωση των Ενωμένων Πολιτών, υπογραμμίζεται πως, ο Δήμαρχος της Σπάρτης, «…Θέτει εν αμφιβόλω την πορεία της πόλης μας στο παρόν και το μέλλον και επιβεβαιώνει καθημερινά και με κάθε τρόπο, την ηθική, αξιακή και πολιτισμική άβυσσο που τον χωρίζει από όλους εμάς», ενώ τονίζεται πως στο τελευταίο μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Π. Δούκας, «…δεν αναφέρει πουθενά συγνώμη προς τους κατοίκους της Ηλείας, αλλά και προς όλους του Δημότες της Σπάρτης»…

Η ανακοίνωση

«Ο κ. Δούκας, για ακόμα μια φορά, με τις πράξεις και τις δημόσιες τοποθετήσεις του εκθέτει ανεπανόρθωτα τον εαυτό του.

Δυστυχώς, όμως, τα λεγόμενα και η συμπεριφορά του “πρώτου” πολίτη της Πόλης, δεν εκθέτουν μόνο τον ίδιο αλλά διασύρουν στο πανελλήνιο την ιστορική πόλη της Σπάρτης.

Η καθημερινή συμπεριφορά, τα λάθη και οι παλινωδίες του κ. Δούκα προσβάλλουν την τιμή και το ήθος των Σπαρτιατών, επιφέρουν ισχυρό πλήγμα στο αξιακό μας σύστημα και σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν στον τόπο μας και στους πολίτες.

Ο κ. Δούκας αποδεικνύει συνεχώς ότι δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και αδυνατεί να υπηρετήσει και να τιμήσει - ως οφείλει- το ρόλο που οι πολίτες τού ανέθεσαν με την ψήφο τους.

Θέτει εν αμφιβόλω την πορεία της πόλης μας στο παρόν και το μέλλον και επιβεβαιώνει καθημερινά και με κάθε τρόπο, την ηθική, αξιακή και πολιτισμική άβυσσο που τον χωρίζει από όλους εμάς, τους περήφανους δημότες αυτής της πόλης. Εντύπωση προκαλεί ότι στο τελευταίο του μήνυμα το οποίο ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δεν αναφέρει πουθενά συγνώμη προς τους κατοίκους της Ηλείας, αλλά και προς όλους του Δημότες της Σπάρτης. Αποδεικνύοντας σαφέστατα ότι ακόμη και αυτή τη στιγμή, δεν έχε καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Ηθικά αλλά και Θεσμικά, έχουμε υποχρέωση να διαφυλάξουμε την τιμή και την υπόληψη του ιστορικού Δήμου Σπάρτης. Για το λόγο αυτό, αιτούμαστε πάραυτα την έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να υψωθεί θεσμικό τείχος προστασίας της πόλης και των δημοτών από την κατ’ εξακολούθηση πολιτική και θεσμική εκτροπή του κ. Δούκα.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις