ΗΛΕΙΑ. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεχίσει η μεταφορά απορριμμάτων από το Δήμο Σπάρτης, στο εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων της Ηλείας, στην Τριναταφυλλιά. Αυτή είναι η απόφαση των μελών της Διοικούσας Επιτροπής του ΦοΔΣΑ – μειοψήφησε ο Χ. Χριστοδουλόπουλος ο οποίος από την αρχή ήταν αντίθετος στην συγκεκριμένη συνεργασία – στη διάρκεια της συνεδρίασής της το βράδυ της Πέμπτης στο Συνεδριακό Κέντρο της Αμαλιάδας.

Το θέμα τέθηκε προ ημερησίας διάταξης με τον πρόεδρο του ΦοΔΣΑ Ηλείας κ. Γιάννη Λυμπέρη να διαβάζει την επιστολή που του έστειλαν φορείς της Σπάρτης καθώς και σύσσωμη η αντιπολίτευση του εκεί Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συγκεκριμένη επιστολή οι φορείς ζητούν συγνώμη από τους κατοίκους της Ηλείας για τα όσα «απαράδεκτα και κατακριτέα» είπε ο Δήμαρχος κ. Δούκας, ζητώντας παράλληλα να αντιληφθούν τις δύσκολες στιγμές που περνούν με τα σκουπίδια στους δρόμους και να μην παύσουν τη μεταφορά των απορριμμάτων στο εργοστάσιο του νομού μας.

Η πρόταση που τέθηκε από την πλειοψηφία των μελών του ΦοΔΣΑ είναι να σταλεί επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών στην οποία θα καταδικάζεται για ακόμα μια φορά η στάση και τα λεγόμενα του κ Δούκα αναφορικά με τις πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία. Στην ίδια επιστολή θα ζητείται από τον Δήμαρχο Σπάρτης να εκφράσει τη δημόσια συγνώμη του προς το Λαό της Ηλείας «όχι μόνο για όσα είπε αλλά και για όλα όσα έκανε στην Ηλεία το 2007». Αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία – ο κ Χριστοδουλόπουλος και την πρώτη φορά είχε ψηφίσει αρνητικά – τα απορρίμματα της Σπάρτης να τα δεχθεί από τη Δευτέρα το εργοστάσιο απορριμμάτων της Ηλείας.'

Πηγή: ilidakampos.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις