ΣΠΑΡΤΗ. Στη σκιά των δυσάρεστων εξελίξεων που ακολούθησαν τη συνάντηση – φιάσκο (2/2) της Δημοτικής Αρχής Σπάρτης με τον τέως πλέον ΥπΑΑΤ, συγκαλείται σε έκτακτη συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, με τηλεδιάσκεψη, την Παρασκευή 11/2, (20:00).

Ως απότοκα της συνάντησης εκείνης είχαμε την παραίτηση - αποπομπή του Σπήλιου Λιβανού από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και τη διαγραφή του Πέτρου Δούκα από τη Νέα Δημοκρατία.

Αργειτάκος, Βαλιώτης και Βουνάσης είχαν ζητήσει μετ’ επιτάσεως αυτή την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου το Σώμα να εκφράσει τη θέση του για το μείζον ζήτημα και να προχωρήσει στις ενέργειες που επιβάλουν οι περιστάσεις…

Πρόσκληση

Στην πρόσκληση σημειώνεται πως η συνεδρίαση πραγματοποιείται

  • «…ύστερα από αίτημα του Δημάρχου Σπάρτης, των Δημοτικών Παρατάξεων “Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης”, “Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης” και “Λαϊκή Συσπείρωση”…» καθώς και ότι,
  • «Η συνεδρίαση κρίνεται ως κατεπείγουσα λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που έχουν πάρει οι δηλώσεις του Δημάρχου Σπάρτης».

Ένα και μόνο το θέμα ημερήσιας διάταξης

Θέμα: «Συζήτηση επί των κάτωθι αιτημάτων που κατατέθηκαν από τον Δήμαρχο Σπάρτης και τις Δημοτικές Παρατάξεις “Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης”, “Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης” και “Λαϊκή Συσπείρωση”

α) Ενημέρωση και παροχή διευκρινίσεων από τον Δήμαρχο Σπάρτης για όλα τα τρέχοντα ζητήματα (αίτημα Δημάρχου Σπάρτης)

β) Συζήτηση και λήψη απόφασης για το μείζον θέμα που έχει δημιουργηθεί, ύστερα από τις δηλώσεις του κ. ΔημάρχουΟι επιπτώσεις στον Δήμο Σπάρτης (αίτημα των Δημοτικών Παρατάξεων “Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης” και “Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης”)

γ) Συζήτηση για το ζήτημα που δημιουργήθηκε στο Δημαρχείο στις 2/2/2022 (αίτημα της Δημοτικής Παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση”).»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις