ΜΑΝΗ. «…Με γνώμονα ότι η δημόσια έκφραση ευχαριστίας αποτελεί κοινωνικό έπαινο και βραβείο για εκείνους που η ποιότητα και το μέγεθος των πράξεων και του έργου τους συνοδεύονται και από την ανάλογη συμπεριφορά, το ήθος και τη δεοντολογία», το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Μάνης αποφάσισε, σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποίησε την Πέμπτη 17/2, να βραβεύσει τον ιατρό Ανάργυρο Μαριόλη, Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης.

Χάρη σε αυτόν η Μάνη αποτελεί σημείο αναφοράς ανά τον κόσμο

Χάρη στην ανιδιοτελή και πολυεπίπεδη προσφορά του, η Μάνη αποτελεί σημείο αναφοράς ανά τον κόσμο, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την πρόσφατη, μεταξύ άλλων, διάκρισή του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό WONCA ως του Καλύτερου Οικογενειακού Γιατρού στον Κόσμο.

«Ο δρ. Ανάργυρος Μαριόλης, με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του, την επιστημονική του κατάρτιση και την κοινωνική του προσφορά έχει καταφέρει, παρόλο που η περιοχή μας βρίσκεται σε αυτό το ακρογωνιαίο σημείο, τόσο οι ντόπιοι όσο και οι επισκέπτες του τόπου να αισθάνονται ασφαλείς», προσθέτουν από τον Δήμο Ανατ. Μάνης.

Ανήμερα της Επετείου της Έναρξης της Επανάστασης, η βράβευση!

Η τιμητική του βράβευση, από τον Δήμο Ανατολικής Μάνης, πρόκειται να λάβει χώρα ανήμερα της Επετείου της 17ης Μαρτίου, στην Αρεόπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της μεγάλης ημέρας του Έθνους μας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις