ΠΑΤΡΑ. Νεότερα όσον αφορά στον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς έρχεται στο «φως» η κατάθεση του παππού των παιδιών.

Ο πατέρας του πατέρα των κοριτσιών, που έχασαν τη ζωή τους σε διάστημα 32 μηνών, έχασε τη ζωή του λίγο διάστημα μετά τον θάνατο της Μαλένας, της πρώτης από τις τρεις αδελφές που κατέληξαν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε δώσει κατάθεση στις Αρχές μετά τον θάνατο της 3,5 ετών εγγονής του.

Φαίνεται να είπε, βασιζόμενος στις πληροφορίες που έπαιρνε από το περιβάλλον του, πως η υγεία της μικρής παρουσίαζε συνεχή βελτίωση. Παράλληλα, είχε τονίσει πως οι γιατροί έκαναν τα πάντα για τη σώσουν.

Τα λεγόμενά του αυτά, ωστόσο, έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξαν οι γονείς των παιδιών, που είχαν καταθέσει αγωγή για τον θάνατο της Μαλένας. Η αγωγή αυτή, με την οποία άφηναν αιχμές για ιατρικό λάθος, είχε απορριφθεί.

Αναμένονται δεκάδες καταθέσεις

Σημειώνεται πως τις επόμενες ημέρες, ανοίγει ένας κύκλος δεκάδων καταθέσεων γιατρών, νοσηλευτών και άλλων ατόμων για την υπόθεση-μυστήριο.

Τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής θα λάβουν καταθέσεις από συνολικά 25 άτομα, σε μία προσπάθεια να βρουν απαντήσεις για τους θανάτους των κοριτσιών.

Την ίδια ώρα, δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, που έχασε τελευταία τη ζωή της. Τα αποτελέσματα αυτά μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις