ΠΑΤΡΑ. Αγανακτισμένος εμφανίζεται ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των 3 παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα, έπειτα από τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως βρέθηκε τοξική ουσία στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.

Τα δημοσίευματα για την υπόθεση στην Πάτρα που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο διαψεύστηκαν από την ιατροδικαστική υπηρεσία, και ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε στο tempo24.news πως η οικογένεια θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων δημοσιεύουν τέτοιες ψευδείς ειδήσεις, την ώρα που η οικογένεια είναι συντετριμμένη από την απώλεια και του τρίτου της παιδιού.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει «αθλιότητα» το άρθρο για το τοξικό αέριο, και ευχαριστεί εκ μέρους όλης της οικογένειας τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας για τα γρήγορα αντανακλαστικά και την άμεση διάψευση.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ανέφερε:

«Δημοσιεύματα σαν το απογευματινό ούτε βοηθούν την έρευνα των αρχών, ούτε τιμούν το δημοσιογραφικό επάγγελμα. Ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας που με άριστα αντανακλαστικά διέψευσε ταχύτατα αυτήν την αθλιότητα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η απάντησή μας στους εμπνευστές της θα δοθεί πολύ σύντομα στις δικαστικές αίθουσες. Δυστυχώς μικρή μερίδα αυτοαποκαλούμενων ως δημοσιογράφων δεν σέβεται ούτε τον πόνο μας, ούτε τη μνήμη των παιδιών μας. Ας σταματήσει άμεσα όλο αυτό που ζούμε».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις