ΠΑΤΡΑ. «Είχαμε συνεννοηθεί ότι το πρωί που ξημέρωνε, την Κυριακή δηλαδή, θα πηγαίναμε για έναν καφέ με τα παιδιά μαζί. Σηκωθήκαμε 10:30, ντυθήκαμε, η Ρούλα έφτιαχνε την κρέμα του παιδιού και μου λέει: “Θα την ξυπνήσεις εσύ;”, της λέω: “Άσε θα πάω εγώ να ξυπνήσω το παιδί”» σημείωσε η αδελφή της μητέρας των παιδιών.

«Έπιασα το χέρι της δηλαδή και είδα ότι ήταν παγωμένο και λέω: “Τι έγινε τώρα;”. Εν τω μεταξύ δεν έβλεπα να κινείται η κοιλιά της, ότι ανασαίνει και εκεί κατάλαβα ότι κάτι έχει γίνει. Πιάνω το παιδί, βλέπω ότι δεν κουνιέται η κοιλιά της, ανάβω το φως, κοιτάω, βλέπω ότι ήταν μελανά τα χείλια της… Νομίζω ήταν ό,τι πιο σοκαριστικό έχω ζήσει στη ζωή μου» συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Ξύπνησε η Τζωρτζίνα και με ρώταγε τι έγινε. Εγώ δεν μπορούσα να πω στον παιδί τι έγινε, της λέω: “Μην ανησυχείς, πνίγηκε”, και μου λέει: “Θα πεθάνει;”. “Όχι μάνα μου”, της λέω, “πνίγηκε το παιδί, δεν είναι τίποτα”. Δεν ήξερα τι να της πω εκείνη την στιγμή».

«Έπιασα το παιδί ασυναίσθητα και το έφερα από εδώ στην Ρούλα και ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που κατάλαβα ότι τα χέρια μου τρέμανε, πρώτη φορά. Αφήσαμε το παιδί κάτω, ξεκινήσαμε ΚΑΡΠΑ, ανάνηψη και οι δύο γιατί και εγώ έχω πάρει κάποιες γνώσεις πρώτων βοηθειών και μου λέει η Ρούλα: “Σταμάτα και πάρε το ΕΚΑΒ. Συνεχίζω εγώ”, δίπλα της δηλαδή. Παίρνω τον Μάνο πρώτα να του πω να έρθει γρήγορα σπίτι γιατί εκείνη την ώρα περίπου θα γύριζε, παίρνω και το ΕΚΑΒ» συμπλήρωσε η θεία του άτυχου κοριτσιού, με τις δύο γυναίκες τότε να μην καταλογίζουν κάπου την ευθύνη για την απώλεια του παιδιού.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις