ΑΧΑΪΑ. Η ζωή του, σε χωριό στην Αχαΐα, έχει μετατραπεί σε κόλαση, όπως τονίζει ο ίδιος. Βρίσκεται διαρκώς στο στόχαστρο από ορισμένους που όπως λέει, έχουν φτάσει στο σημείο να τον παρασύρουν με αυτοκίνητο και να τον χτυπούν μέσα σε δάσος. Τα όσα έγιναν προχθές Κυριακή ήρθαν να προστεθούν σε αυτή την αρρωστημένη αλυσίδα της χυδαιότητας. Άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του και αφού άρχισαν να τον βρίζουν, ξεκίνησαν να πετούν πέτρες, ακόμα και τσιμεντόλιθους όπως δείχνουν οι παρακάτω φωτογραφίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας κάτοικος στην περιοχή Λάππα Αχαΐας δέχεται ρατσιστικές επιθέσεις επειδή είναι ομοφυλόφιλος. Στο παρελθόν είχε χτυπηθεί από κάποιους στο χωριό του, ενώ σε μία περίπτωση πριν χρόνια, ένας άνδρας είχε αποπειραθεί να τον πατήσει με το αυτοκίνητό του. Τότε είχε περάσει εφιαλτικές στιγμές. Προχθές (28-02-2022) η λεγόμενη «συμμορία του Λάππα» χτύπησε και πάλι.

Άγνωστοι έφθασαν έξω από το σπίτι του, πέταξαν πέτρες, ενώ χρησιμοποίησαν και τσιμεντόπλιθες για να σπάσουν την πόρτα του σπιτιού αλλά κα το τραπέζι που βρισκόταν στην βεράντα. Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, κάποιες φορές η ζωή στο χωριό μετατρέπεται σε «κόλαση».» Για έναν ομοφυλόφιλο όπως τονίζει, είναι πάρα πολύ άσχημη, γιατί δέχεται τα βέλη του μίσους και της κακίας του κόσμου. Οι αντιλήψεις τους είναι πάρα πολύ στενές για το θέμα και δεν υπάρχει αποδοχή. «Λειτουργώ για το χωριό σαν καθρέφτης, στον οποίο ο καθένας βλέπει μέσα βαθιά τις δικές του επιθυμίες».

Ο ίδιος θυμάται τι είχε συμβεί τότε που συγχωριανός του πήγε να τον πατήσει με το αυτοκίνητο: «Χρόνια πριν είχα βγει έξω, αυτός με έκραζε και κάποια στιγμή μου είπε “θα σε πατήσω”. Του λέω “αν έχεις τα αρχ… πάτα με” και αυτός πάτησε το γκάζι, με χτύπησε και έσκασα στο πεζοδρόμιο. Υπάρχουν μαρτυρίες και ιατροδικαστικές εκθέσεις γι’ αυτό. Έφτασα στο σημείο να κινδυνέψει η σωματική μου ακεραιότητα ή να πεθάνω. Δηλαδή τι θα συνέβαινε αν με σκότωνε ή αν με άφηνε ανάπηρο; Θα γινόμουν στρέιτ; Δεν καταλαβαίνω. Πρέπει δηλαδή άτομα που δεν είναι στρέιτ να τα εξοστρακίζουν και να ζουν στην εξορία; Αυτό πρέπει να κάνω δηλαδή, να φύγω και να να εξοριστώ;

Έφτασα ως τα δικαστήρια μ’ αυτόν και επειδή πήρε πάρα πολύ μεγάλη διάσταση και δημοσιότητα το θέμα, ζήτησε γραπτώς συγνώμη και έληξε το θέμα. Όχι όμως και ότι σταμάτησε να με ενοχλεί, γιατί μέσα του είναι βαθιά ριζωμένη η ομοφοβία. Μου έχουν κάνει πολλά, με έχουν δείρει αρκετές φορές. Με έχουν πάει σε ένα δάσος, μου έχουν πάρει τα ρούχα και μ’ έχουν αφήσει γυμνό. Αρχίσανε να με φτύνουνε και να με κλωτσάνε, για να γελάσουνε. Έρχονται έξω από το σπίτι και φωνάζουν “Βάλτε φωτιά στο σπίτι του πού….», μου έχουν κάνει πάρα πολλά». Δείτε τις εικόνες του flamis.gr, μετά την επίθεση στο σπίτι…

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις