ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ. Τη στιγμή που ο «μακελάρης» της Ανδραβίδας διέφυγε πεζός μετά την αποτρόπαια πράξη του, προς το σπίτι του, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στη γειτονιά του.

Στο αποκλειστικό φωτογραφικό ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Newsbomb.gr, ο 60χρονος φαίνεται να επιβιβάζεται σε ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και να φεύγει.

Δείτε την gallery:

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών το βράδυ της 04/03 ο «μακελάρης» εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, να οδηγεί το όχημά που φαίνεται στο βίντεο, στο Μιντιλόγλι Πατρών και έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ακινητοποιήθηκε στην Πάτρα.

Στη συνέχεια προσήχθη αρχικά στο Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγου Απόστολου Μαρτζάκλη «η εξιχνίαση του εγκλήματος και η σύλληψη του δράστη, είναι αποτέλεσμα της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας και με κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Δείτε την gallery:

Κακοποιούσε τις συζύγους και τα παιδιά του

Από βίαιες πράξεις και ρατσιστικά ξεσπάσματα, χαρακτηριζόταν η συμπεριφορά «μακελάρης της Ανδραβίδας» σύμφωνα με όσα μεταδίδει το patrisnews.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο αρκετά βίαιο. Όσο ζούσε με την οικογένεια του (σ.σ. είναι χωρισμένος, πατέρας δύο παιδιών) ο δράστης φέρεται να κακοποιούσε τόσο λεκτικά, όσο και σωματικά τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Η συνεχόμενη κακοποιητική συμπεριφορά του 60χρονου οδήγησε τις δύο γυναίκες να τον εγκαταλείψουν και να ζητήσουν διαζύγιο, παίρνοντας τα παιδιά τους μαζί.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις