ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Είτε αναζητάτε καταχωρήσεις για αγορά ακινήτου είτε για πώληση του, στο Μεσιτικό Γραφείο Δεδάκης έχουν όλες τις λύσεις και προτάσεις για να έχετε γρήγορα αποτελέσματα στην εύρεση αγοραστή ή πωλητή του ακινήτου σας. Αν και έχει έδρα στην Κορινθία, οι υπηρεσίες του στον τομέα των μεσιτικών επεκτείνονται σε όλη την Ελλάδα.

Το Μεσιτικό Γραφείο Δεδάκης, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες ποιότητος και αποτελέσματος. Είτε αναζητάτε ακίνητο προς αγορά, είτε αγοραστή για το δικό σας ακίνητο, έχει τα προσόντα και την εμπειρία να σας εξυπηρετήσει.

Παρακάτω θα δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει.

  • Κατοικίες και Διαμερίσματα προς Πώληση ή Ενοικίαση
  • Οικόπεδα / Κτήματα προς Πώληση
  • Επαγγελματικά Ακίνητα προς Πώληση ή Ενοικίαση
  • Νομική βοήθεια και καθοδήγηση από επαγγελματίες με εμπειρία στην Ελληνική νομοθεσία περί ακινήτων
  • Δάνεια και Διακανονισμοί για οικονομική υποστήριξη από Τράπεζες
  • Αρχιτέκτονες και Πολιτικοί Μηχανικοί είναι στη διάθεση σας

Για αποτελεσματικές λύσεις και προτάσεις και υπηρεσίες ποιότητος, το Μεσιτικό Γραφείο Δεδάκης είναι αυτό που ζητάτε, στον τομέα των Ακινήτων και των Μεσιτικών. Βρίσκεται στη διάθεση σας για ό,τι χρειαστείτε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Γιατί το επιλέγουν

Η Φήμη του

Σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του γραφείου στο Λουτράκι, έχουν κατορθώσει να καθιερωθούν μέσω των πελατών τους, για τις ποιοτικές και συνεπείς υπηρεσίες που παρέχουν.

Ομάδα Επαγγελματιών

Είτε ενδιαφέρεστε για αγορά ακινήτου είτε ενδιαφέρεστε για πώληση, η ομάδα των επαγγελματιών που απαρτίζουν το γραφείο είναι στη διάθεση σας για ό,τι χρειάζεστε.

Μεγάλη Εμπειρία

Το Μεσιτικό Γραφείο Δεδάκης, λειτουργεί πάνω από 10 χρόνια στο Λουτράκι, και σε όλο αυτό το διάστημα έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους στις αγοραπωλησίες τους, με επιτυχή αποτελέσματα.

Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις

Αγαπούν αυτό που κάνουν και αυτό φαίνεται. Συνεχώς ανανεώνουν τις υπηρεσίες τους και βρίσκουν νέους τρόπους για επιτυχή αποτελέσματα στις συναλλαγές και αγοραπωλησίες των πελατών, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια και τεχνογνωσία στον τομέα των μεσιτικών.

Μεσιτικό Γραφείο Δεδάκης

Δεδάκης Real Estate

Ελ. Βενιζέλου 30, 20300, Λουτράκι. Κορινθία

Τηλ: 27440 28988

Κιν: 6946 939381

info@dedakisrealestate.gr

www.dedakisrealestate.gr

https://www.dedakisrealestate.gr/

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις