ΠΑΤΡΑ. Mε τις έρευνες για την υπόθεση με τους αιφνίδιους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα να έχει μπει στην τελική ευθεία, νέες αποκαλύψεις έρχονται καθημερινά με στο φως της δημοσιότητας.

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 μίλησε η χαρτορίχτρα, που φέρεται να επισκεπτόταν η μητέρα των τριών παιδιών.

Ωστόσο, αμέσως μετά το ρεπορτάζ, η ίδια η μητέρα επικοινώνησε με την εκπομπή και διέψευσε το γεγονός πως έχει πάει σε χαρτορίχτρα.

Πάντως, η χαρτορίχτρα που έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή αποκάλυψε πως είχε δει τη μητέρα των κοριτσιών δύο φορές. “Ισχυριζόταν τα δικά της ότι είναι μαγεία και ότι έχανε τα παιδιά της από μάγια. Πίστευε ότι τα έκανε συγγενικό της πρόσωπο“.

Είχε χωρίσει με τον Μάνο και το πρόβλημα ήταν το πώς θα τα ξαναβρεί μαζί του. Εγώ της είπα μπορεί να φταίει η συμπεριφορά της λίγο και να το κοιτάξει καλύτερα. Ήταν χειριστική τον πίεζε” είπε ακόμα η χαρτορίχτρα.

Πάτρα: «Την Πέμπτη το πόρισμα για την Τζωρτζίνα»

Όπως δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, ο αρμόδιος ιατροδικαστής θα “μιλήσει” με την έκθεσή του την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιατροδικαστική εξέταση πρέπει να στηρίζεται σε αντικειμενικά ευρήματα. “Προφανώς ο θάνατος οφείλεται ή σε ένα κοινό παθολογικό αίτιο που μπορεί να μην έχει εντοπιστεί, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο ή σε εγκληματική ενέργεια” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις προηγούμενες ιατροδικαστικές έρευνες κι αν έγιναν λάθη, ο κ. Τσαντίρης σημείωσε ότι “μπορεί να έγινε λάθος σε μια εκτίμηση ή σε ένα συμπέρασμα. Και για αυτό δίνεται και η δυνατότητα να ξαναεργαστούν οι ιατροδικαστές“.

Μάλιστα, ο ίδιος επισήμανε ότι το πόρισμα που αναμένεται να βγει θα δώσει απαντήσεις μόνο για ένα από τα τέσσερα γεγονότα, δηλαδή τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. “Στην οικογένεια υπάρχουν 2 θάνατοι και στο τρίτο παιδί, μια ανακοπή κι έναν θάνατο. Ο ιατροδικαστής με την έκθεσή του θα δώσει τα ευρήματα, τα οποία θα αποτελέσουν πειστήρια, σε σχέση με τον θάνατο του τρίτου παιδιού” τόνισε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις