ΣΠΑΡΤΗ. Επανέρχεται ο Γιάννης Ράλλης στο θέμα της (πρόσφατης) παραίτησής του από τη θέση του Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα, προκειμένου όπως υπογραμμίζει, «…να μπει ένα τέλος σε κάθε είδους παρερμηνεία και να σταματήσει κάθε αυθαίρετος, ανυπόστατος και αναληθής σχολιασμός» για το συγκεκριμένο ζήτημα, αφού τις τελευταίες μέρες γίνεται αποδέκτης «…πολλών ανώνυμων αλλά και επώνυμων σχολιασμών που προβάλλονται μέσα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και από τα κοινωνικά δίκτυα..».

  • «…Εάν υφίστατο κάποιος άλλος λόγος δεν θα δίσταζα να τον αναφέρω»

Ο Γιάννης Ράλλης, διαβεβαιώνει πως δεν υπήρξε κανένας άλλος λόγος παραίτησης πλην της δεδηλωμένης αδυναμίας εκπλήρωσης των καθηκόντων του, για λόγους υγείας, προσθέτοντας πως, «…εάν υφίστατο κάποιος άλλος λόγος δεν θα δίσταζα να τον αναφέρω».

  • «Έτοιμος να συνεισφέρω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ και σε ό,τι μου ζητηθεί, αμέσως μετά την αποκατάσταση της υγείας μου»

Μάλιστα περιγράφει τις σχέσεις του με τον Πέτρο Δούκα ως «άριστες», αποκαλύπτοντας πως «…βρισκόμαστε ήδη σε συζητήσεις, ώστε αμέσως μετά την αποκατάσταση της υγείας μου να συνεισφέρω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ και σε ό,τι μου ζητηθεί προκειμένου να συμβάλλω στις προσπάθειες που καταβάλει ο κ. Δήμαρχος…».

Η ανακοίνωση του Γιάννη Ράλλη

«Τις τελευταίες μέρες, μετά και την παραίτησή μου από τη θέση του ειδικού συνεργάτη σε θέματα τεχνικών έργων, μελετών και δόμησης του κ. Δημάρχου Σπάρτης, γίνομαι αποδέκτης πολλών ανώνυμων αλλά και επώνυμων σχολιασμών που προβάλλονται μέσα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και από τα κοινωνικά δίκτυα.

Προκειμένου να μπει ένα τέλος σε κάθε είδους παρερμηνεία και να σταματήσει κάθε αυθαίρετος, ανυπόστατος και αναληθής σχολιασμός, αισθάνομαι την υποχρέωση να επανέλθω ξανά στο θέμα, παρ’ όλο που ο λόγος της παραίτησής μου ήταν εξ’ αρχής σαφέστατος, βάσιμος και μη επιδεχόμενος οποιασδήποτε αμφισβήτησης.

Έτσι, θέλω ρητά να υπογραμμίσω, ότι:

  • Δεν υπήρξε κανένας άλλος λόγος, πλην αυτού που ανέφερα στην υποβολή της παραίτησής μου, που με οδήγησε σε αυτή μου την απόφαση.
  • Εάν υφίστατο κάποιος άλλος λόγος δεν θα δίσταζα να τον αναφέρω ή ακόμα και να επικαλεστώ προσωπικούς λόγους, όπως συνήθως είθισται, αφήνοντας όμως έτσι περιθώρια για υποθέσεις, σχόλια και ερμηνείες του καθενός κατά το δοκούν.
  • Οι σχέσεις μου με τον κ. Δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα ήταν και παραμένουν άριστες, όπως και ίδιος άλλωστε δήλωσε σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξή του, και ουδέποτε αυτές διαταράχθηκαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Εξάλλου, βρισκόμαστε ήδη σε συζητήσεις, ώστε αμέσως μετά την αποκατάσταση της υγείας μου να συνεισφέρω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ και σε ό,τι μου ζητηθεί προκειμένου να συμβάλλω στις προσπάθειες που καταβάλει ο κ. Δήμαρχος για μια Σπάρτη αντάξια της Ιστορίας της, η οποία και θα ανταποκρίνεται στα κελεύσματα των καιρών της σύγχρονης εποχής.

  • Οτιδήποτε άλλο που λέγεται ή γράφεται από οποιονδήποτε, πέραν των όσων αναφέρθηκαν παραπάνω, δεν ευσταθούν και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Καλώ κάθε καλόπιστο δημότη αυτού του τόπου, από οποιαδήποτε θέση κι αν κατέχει, να επιδείξει τον απαραίτητο σεβασμό στο ιατρικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω, μη επιτρέποντας ταυτοχρόνως την πολιτική εκμετάλλευση αυτού του θέματος προς εξυπηρέτηση δικών του σκοπών.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις