ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνοδεία των αρμόδιων Αντιδημάρχων για τα θέματα καθημερινότητας, υπηρεσιακών στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, καθώς και της Δημοτικής Αστυνομίας, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος παρευρέθη στην Παραλιακή, και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ναυαρίνου προκειμένου να εξετάσει και ο ίδιος, ιδίοις όμμασι, την κατάσταση της συγκεκριμένης περιοχής, την Δευτέρα, 11 Απριλίου.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει γίνει καταγραφή από τις αρμόδιες Υπηρεσίες για παρεμβάσεις που κρίνονται αναγκαίες κατά μήκος της παραλιακής οδού, παρεμβάσεις που έχουν ανατεθεί στα συνεργεία αυτεπιστασίας του Δήμου προς περάτωση.

Κατά την παρουσία του εκεί, ο Δήμαρχος έδωσε οδηγίες ώστε τόσο η πόλη όσο και οι Κοινότητες να διατηρηθούν σε άριστη κατάσταση όσον αφορά την καθαριότητα και το πράσινο, καθώς αναμένεται πλήθος επισκεπτών στον Δήμο ενόψει και του Πάσχα.

Τέλος, έγινε πλήρης ενημέρωση στον Δήμαρχο σχετικά με την πορεία των εργασιών για την ανάπλαση της οδού Ναυαρίνου , όπου ο ρυθμός και η πρόοδος των έργων κρίνονται άκρως ικανοποιητικά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις