ΛΑΛΩΝΙΑ. Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας.

Τη θέση της Προέδρου, ανέλαβε η Μαργαρίτα Σπυριδάκου.

Πιο αναλυτικά, η σύνθεση του νέου Δ.Σ.

  • Πρόεδρος: Μαργαρίτα Σπυριδάκου
  • Αντιπρόεδρος: Πέτρος Ξανθάκος
  • Γραμματέας: Παναγιώτης Κοκκίνης
  • Ταμίας: Γιώργος Μουστόγιαννης
  • Μέλος, εκπρόσωπος ΕΟΟ: Ιωάννα Βαλιώτη
  • Μέλος: Λεωνίδας Βελισσάρης
  • Μέλος: Δημήτρης Βολάκος

Σπυριδάκου

Η Μαργαρίτα Σπυριδάκου, σε μήνυμά της, αφού ευχαρίστησε «…από καρδιάς τόσο τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου από όλη τη Λακωνία όσο και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου», για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν - ιδιαιτέρως δε τον απερχόμενο πρόεδρο, Ηλία Αποστολάκο – παρουσίασε τους στόχους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

«Συνεχίζουμε ακάθεκτοι»

Όπως τόνισε, «…Συνεχίζουμε ακάθεκτοι την προσφορά μέσα από την άσκηση του απαιτητικού επαγγέλματός μας, που δεν προϋποθέτει μόνο υψηλή επιστημονική κατάρτιση αλλά και χειρουργική ικανότητα, σωματικές και ψυχικές αντοχές».

Αναφέρει η Μαργαρίτα Σπυριδάκου:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τόσο τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου από όλη τη Λακωνία όσο και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου που μου εμπιστεύτηκαν τη θέση του Προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας.

Στόχος μου όπως και των υπολοίπων μελών του ΔΣ του ΟΣ Λακωνίας είναι να εργαστούμε όλοι μαζί με πνεύμα συλλογικότητας για την ανάπτυξη του κλάδου μας, την φροντίδα για το μέλλον του επαγγέλματος μας και την βελτιστοποίηση των παρεχομένων υπηρεσιών τόσο προς τα μέλη του συλλόγου με συνεχή ενημέρωση πάνω στα νέα επιστημονικά δεδομένα αλλά και σε θέματα που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία των ιατρείων μας, όσο και προς τους πολίτες που εμπιστεύονται σε εμάς τη στοματική τους υγεία, με έμφαση στην πρόληψη.

Άλλωστε η στοματική υγεία αποτελεί αναμφισβήτητα ακρογωνιαίο λίθο της γενικής υγείας του ανθρώπου και σημαντικό παράγοντα για την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από όλους μας στον απερχόμενο Πρόεδρο, Ηλία Αποστολάκο, που έχει επιδείξει πολυετή και άοκνη προσφορά στο τιμόνι του ΟΣ Λακωνίας και θα συνεχίσει να μας υποστηρίζει με τις γνώσεις και τη μεγάλη του εμπειρία στα επόμενα μας βήματα.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθώ στη μεγάλη απώλεια που είχε ο οδοντιατρικός κόσμος της Λακωνίας μετά τον πρόωρο χαμό πριν μερικούς μήνες, του μάχιμου συναδέλφου μας, ενεργού πολίτη και φίλου, Νίκου Φουντά.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για τη μεγάλη του προσφορά στον Σύλλογο και τη φωτεινή του προσωπικότητα.

Τα τελευταία δυο και πλέον χρόνια οι οδοντίατροι βρεθήκαμε στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής κρίσης που δημιούργησε η Πανδημία.

Οι συνάδελφοι μας, πλήγηκαν αλλά ανταπεξήλθαν με τον καλύτερο τρόπο λαμβάνοντας μέτρα και εφαρμόζοντας υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε και η εμπιστοσύνη των ασθενών κερδήθηκε και η στοματική τους υγεία δεν παραμελήθηκε.

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι την προσφορά μέσα από την άσκηση του απαιτητικού επαγγέλματός μας, που δεν προϋποθέτει μόνο υψηλή επιστημονική κατάρτιση αλλά και χειρουργική ικανότητα, σωματικές και ψυχικές αντοχές.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις