ΣΠΑΡΤΗ. Φορείς από τον χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού, πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί τοπικοί άρχοντες, αποχαιρετούν τη Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου:

  • Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος

«Με απέραντη θλίψη ανακοινώνουμε το χαμό της αγαπημένης μας και αξιοσέβαστης Χρυσαυγής Σαϊνοπούλου, Προέδρου για πολλά χρόνια του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος.

Πάντα ακούραστη, δυνατή με αμείωτο το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον και τον πολιτισμό, θα αποτελεί παντοτινό παράδειγμα για όλους εμάς. Αγαπούσε τη Σπάρτη σαν δική της πατρίδα και όλη της η ζωή ως συνοδοιπόρος του αείμνηστου συζύγου της ευπατρίδη Γεωργίου Σαϊνόπουλου, στήριζε και συνέχισε το όραμά του.

Αγαπημένη μας Πρόεδρε, αιωνία σας η μνήμη.

Θα είστε στην καρδιά μας για πάντα

  • Ο Νεοκλής Κρητικός

«Με συγκίνηση και θλίψη έμαθα ότι η Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου απεβίωσε.

Η πρόεδρος του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος και σύζυγος του αείμνηστου Γεωργίου Σαϊνόπουλου, που στεκόταν πάντα δίπλα του, συνοδοιπόρος και συνδημιουργός, δεν είναι πια κοντά μας.

Μια κυρία ανοιχτόκαρδη, πνευματώδης, γενναιόδωρη, ξεχωριστή, που με αληθινό μεράκι προσέφερε πολλά και σημαντικά στον πολιτισμό της πόλης μας.

Άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της και θα ζει για πάντα στην καρδιά και στη μνήμη μας.

Την αποχαιρετώ με σεβασμό κι ευγνωμοσύνη για όσα προσέφερε στον τόπο μας.

Εύχομαι να υπάρξουν στο μέλλον κι άλλοι ευεργέτες που θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του ζεύγους Σαϊνόπουλου

  • Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης

«Με θλίψη αποχαιρετάμε, τη Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου που για πολλές δεκαετίες στάθηκε πολύτιμη αρωγός του έργου μας στον Αθλητικό τομέα. Χάρη στην προσωπική της ευαισθησία και τη γενναιόδωρη και αδιάλειπτη προσφορά της μπορέσαμε να εξυπηρετήσουμε πολλούς συνδημότες μας και συλλόγους στις Αθλητικές εγκαταστάσεις που μας έχουν παραχωρήσει.

Εκφράζουμε τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήριά μας.

Η ελπίδα ζωής που χάρισε με ευγένεια και ανιδιοτέλεια στους ανθρώπους που την είχαν ανάγκη, δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Αιώνια της η μνήμη και καλό παράδεισο.»

  • Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου

Συνήρθε εκτάκτως και ομόφωνα εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο εκφράζει τα θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας και αποφασίζει αα παρευρεθεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία, όπως και να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της εκλιπούσας…

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις