ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. Η είδηση της εκδημίας της Παναγιώτας έπεσε σαν βόμβα στα Καλάβρυτα σκορπίζοντας θλίψη στους γονείς της, τον Βασίλειο Καλογεροπούλου, πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ναού Καλαβρύτων και τη μητέρα της Γεωργίας Καλογεροπούλου, το γένος Κουτσοπούλου, με καταγωγή από την Ανάσταση Καλαβρύτων.

Η Παναγιώτα Καλογεροπούλου εμφάνισε το αυτο-άνοσο σε ηλικία 30 ετών, για μια 10ετία έδωσε μάχη να σταθεί όρθια και στην υπηρεσία της, ως Νηπιαγωγός στην Αθήνα αλλά και δίπλα στο σύζυγό της, Νικόλαο Βογιατζή, μαιευτήρα – γυναικολόγο.

Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε προκειμένου να σταθεί αντάξια και για την ανατροφή της κόρης της Αγγελικής, ωστόσο η ασθένεια της προκάλεσε νεοπλασία (λευχαιμία) με αποτέλεσμα η καθημερινότητά της να δυσκολέψει, μέχρις ότου κατέληξε.

«Ήταν ένας άγγελος η Παναγιώτα, πάλεψε με την δουλειά, την οικογένεια και την ασθένεια. Υπέφερε αγόγγυστα και στάθηκε δυνατή μέχρις ότου να την καταβάλλει» ανέφερε στο gnomip.gr ο πατέρας της Βασίλειος.

Η οικογένεια του Βασιλείου Καλογερόπουλου είναι ευρύτερα γνωστή στα Καλάβρυτα καθώς ο ίδιος υπηρέτησε για 10ετίες ως δικαστικός υπάλληλος, συνταξιοδοτήθηκε ως προϊστάμενος του γραφείου της Εισαγγελίας Καλαβρύτων ενώ επί 42 συναπτά έτη διακονεί ως πρωτοψάλτης στον Μητροπολιτικό Ναό. Είναι γνωστός και σε εκκλησιαστικούς κύκλους και ψαλτικούς στην Πάτρα καθώς είναι μέλος του Βυζαντινού χορού της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών.

«Αυτές τις ώρες πενθούμε και στεκόμαστε σιωπηλοί απέναντι στην θλίψη για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Ήμασταν και είμαστε δίπλα στην οικογένεια του αγαπημένου της πατρός και συνεργάτου μας αλλά και της μητρός της Γεωργίας.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και στην οικογένεια του συζύγου και βέβαια στα αγαπημένα της αδέλφια, την Τρισεύγενη, τον Χαράλαμπο αλλά και τον Χρήστο που αποτελεί μέρος της μεγάλης Καλαβρυτινής ομογένειας» ανέφερε στο gnomip.gr ο π. Κων/νος Μητρόπουλος, προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Καθεδρικού Ναού των Καλαβρύτων και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μ. Καλαβρύτων.

«Αδυνατούμε να βρούμε λέξεις να εκφράσουμε τα ειλικρινή συναισθήματα μας, στον επί σειρά ετών αγαπητό μας Γενικό Γραμματέα Βασίλη Καλογερόπουλο, την σύζυγό του Γεωργία και τα τρία παιδιά τους την Σούλα, τον Χρήστο και τον Χαράλαμπο, για την απώλεια της Πέννυς τους που αδόκητα έφυγε από κοντά τους και από κοντά μας, σε ηλικία μόλις 44 ετών, βυθίζοντας την Πολυτεκνική μας οικογένεια των Καλαβρύτων στην θλίψη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Πολυτέκνων επαρχίας Καλαβρύτων. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Χαρ. Ερμείδης και τα μέλη θα παραστούν στην νεκρώσιμο ακολουθία.

Δεκάδες είναι από προχθές τα μηνύματα συμπαράστασης στις οικογένειες των Βασιλείου Καλογερόπουλου, του συζύγου και των αδελφών της εκλιπούσας.
Αντί στεφάνων οι οικείοι της εκλιπούσης ζητούν να κατατεθούν χρήματα στον Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “ΦΛΟΓΑ”.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις