ΠΥΡΓΟΣ. Ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου Νώντας Κυριαζής απευθύνουν μήνυμα για το Πάσχα.

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος

«Αγαπητές μου συνδημότισσες

Αγαπητοί μου συνδημότες

Οι ημέρες που διανύουμε, οι κατανυκτικές λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας, τα Θεία Πάθη και το Θείο Δράμα, αποτελούν πάντα έναν φάρο έμπνευσης και ψυχικής ανανέωσης για όλους τους Χριστιανούς. Ο Χριστός κήρυξε την αγάπη, τον αλληλοσεβασμό, την συγχώρεση. Μια αγάπη που δεν γνωρίζει όρια, φυλές, χρώματα, κοινωνική, οικονομική και μορφωτική τάξη.

Η απόλυτη θυσία Του για τον άνθρωπο, η Σταύρωσή Του, περικλείει όλο το καθαρό νόημα της ανιδιοτελούς αγάπης.

Η Ανάστασή Του μεταδίδει το νόημα της αιώνιας ζωής. Το δίδαγμα, ότι η λύτρωση έρχεται μέσα από τον απόλυτο πόνο.

Αγαπητοί μου συμπολίτες, είναι η ευκαιρία για όλους μας, να σκύψουμε βαθιά μέσα στην ψυχή μας. Να δούμε τις πληγές μας… και να τις θεραπεύσουμε. Να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας, να παλέψουμε και να νικήσουμε τους «δαίμονές» μας που μας κρατούν πίσω. Να βρούμε εκείνο το Φως που θα μας πάει μπροστά. Είναι η στιγμή για την μικρή, προσωπική μας ανάσταση.

Σε όλες τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μας, εύχομαι ολόψυχα το μήνυμα της Ανάστασης να φτάσει κοντά τους και να τους αγκαλιάσει. Να έχετε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ηρεμία. Να δούμε τα παιδιά μας να προοδεύουν!

Εύχομαι σε όλους μας αυτό το Πάσχα να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι».

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου Νώντας Κυριαζής

«Εύχομαι τα μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης, ελπίδας και προσφοράς να κυριαρχήσουν στο μυαλό και την καρδιά όλων μας, ώστε να επικρατήσουν και στην κοινωνία.

Ας μην ξεχνάμε ότι μετά τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση και η Δικαίωση.

Χρόνια πολλά σε όλους τους συνδημότες και Καλό Πάσχα».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις