ΠΑΤΡΑ. Η είδηση του θανάτου του 31χρονου Χρήστου Σταυρόπουλου έχει ντύσει στο πένθος την τοπική κοινωνία της Πάτρας.

Όπως γράφει το patrasevents.gr, η μαρτυρία που ανέφερε ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος που τέλεσε την εξόδιο ακολουθία του 31χρονου στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στην Βούντενη, απευθύνοντας λόγο παρηγοριάς προς την οικογένεια του εκλιπόντα, συγκλονίζει.

Σύμφωνα με αυτή ο εκλιπών όταν ήταν μικρός στην ηλικία, πηγαίνοντας στο δημοτικό, ήταν έξω από την εκκλησία στο πλάτωμα με τους φίλους του από το χωριό. Ξαφνικά έπιασε μία βροχή και τα παιδιά έτρεξαν κάτω από μία βρύση για να κρυφτούν.

Τότε ήταν που παρουσιάστηκε ένας κύριος που δεν βρεχόταν από την βροχή και πήρε τον Χρήστο από το χέρι πηγαίνοντας τον στο σπίτι του. Όταν τα παιδιά πήγαν να δουν τον Χρήστο και να μάθουν ποιος ήταν αυτός ο κύριος τότε αυτός εξαφανίστηκε μέσα από μία λάμψη.

Τα παιδιά στη συνέχεια ρώτησαν τον Χρήστο ποιος ήταν αυτός ο κύριος και τότε αυτός τους απάντησε ότι ήταν ο Άγιος Ραφαήλ, χωρίς όμως να τους πει περισσότερα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μέρα της κηδείας του Χρήστου Σταυρόπουλου ήταν η μέρα που η εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Ραφαήλ.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος έφυγε από την ζωή λίγο πριν από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και ενώ ήταν να πάει στο πατρικό του για να κάνει Ανάσταση με τους δικούς του.

Είχε πετύχει έναν από τους στόχους του

Πριν από λίγες μέρες, είχε κάνει το μεγάλο βήμα, ανοίγοντας την δική του επιχείρηση εστίασης, μαζί με δυο συνεταίρους του, με τον ίδιο να είναι στην κουζίνα και να ασχολείται κυρίως με αυτό που είχε σπουδάσει, την μαγειρική.

Το κατάστημα εστίασης το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο πριν φύγει ο 31χρονος ήταν γεμάτο από κόσμο και από φίλους του Χρήστου που τον στήριζαν στην νέα του προσπάθεια.

Έφυγε ενώ είχε πετύχει έναν από τους στόχους και τα όνειρα του, ύστερα από μία μακριά πορεία στον χώρο της εστίασης, δουλεύοντας ως μάγειρας, σε διάφορα μαγαζιά της Πάτρας.

Αγαπούσε την πυγμαχία και το μότο κρος και είχε κάνει αρκετούς φίλους μέσα από αυτά, αλλά και φίλους που είχαν μεγαλώσει μαζί του στην ίδια γειτονιά και που πλέον όλοι μαζί αποχαιρέτησαν τον Χρήστο, για το μεγάλο ταξίδι.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις