ΠΑΤΡΑ. Θλίψη στην Πάτρα από τον θάνατο 12χρονης η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Πρόκειται για το μοναχοπαίδι της οικογένειας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το κορίτσι δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα όπως αρχικά είχε αναφερθεί.

Πάτρα: Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το παιδί βρισκόταν στο σπίτι με τη μητέρα του, η οποία λίγο πριν τις 05.00 τα ξημερώματα την άκουσε να ανασαίνει βαριά.

Άμεσα κάλεσε στο ΕΚΑΒ το οποίο βρέθηκε πολύ γρήγορα στο σημείο με κινητή μονάδα, μαζί με γιατρό.

Σύμφωνα με τον διοικητή της 6ης ΥΠε Γιάννη Καρβέλη, ο γιατρός ξεκίνησε κατευθείαν, μέσα στο σπίτι, τις προσπάθειες ανάνηψης του παιδιού, κάνοντας ΚΑΡΠΑ.

Στη συνέχεια η 12χρονη διασωληνώθηκε στην κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Πάτρα: Επί μιάμιση ώρα οι γιατροί προσπαθούσαν να τη σώσουν

Οι προσπάθειες ανάνηψης συνεχίστηκαν και στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δίνουν τιτάνια μάχη για να επαναφέρουν το κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανάνηψη διήρκεσε σχεδόν 1,5 ώρα, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με την 12χρονη να καταλήγει τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Απαντήσεις από τη νεκροτομή

Καθώς η 12χρονη δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε κάποιο γνωστό πρόβλημα υγείας, ακόμη η αιτία θανάτου της είναι άγνωστη.

Άμεσα δόθηκε εντολή για τη διενέργεια νεκροτομής ενώ στο σπίτι της οικογένειας έφτασε η Ασφάλεια για αυτοψία στον χώρο.

Παράλληλα ελήφθησαν καταθέσεις από τους γονείς, με το περιστατικό να αντιμετωπίζεται μέχρι ώρας ως αιφνίδιος θάνατος, χωρίς να αποκλείεται το οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, έχουν σταλθεί δείγματα στο Ωνάσειο προκειμένου να διεξαχθεί γονιδιακός έλεγχος καθώς πρόκειται για περιστατικό αιφνίδιου θανάτου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις