ΣΠΑΡΤΗ. Σε εγρήγορση βρίσκεται το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του δήμου Σπάρτης σχετικά με την επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ. Εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης στους χώρους και εντατική συνεργασία του Ν.Π. με τα ΚΑΠΗ ώστε να τεθούν άμεσα στην υπηρεσία της Τρίτης Ηλικίας. Σημαντική και η ομόφωνη απόφαση του ΔΣ μετά και από εισήγηση του δημάρχου Πέτρου Δούκα να εκπροσωπεί το Ν.Π. στα ΚΑΠΗ ο κ. Κωνσταντίνος Τσίπουρας, μέλος του Δ.Σ.

Η ενεργοποίηση των ΚΑΠΗ και η αρμοδιότητα του Κ. Τσίπουρα σηματοδοτεί τη νέα περίοδο αλλά και την καθολική βούληση στον δήμο Σπάρτης οι Υπηρεσίες προς την Τρίτη Ηλικία να δρομολογηθούν και να εντατικοποιηθούν χωρίς περιστροφές, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς βραδυπορίες και ομφαλοσκοπήσεις. Η αγαστή συνεργασία κάθε φορέα Αλληλεγγύης και Πρόνοιας του Δήμου Σπάρτης, η διάθεση της προέδρου του Ν.Π. κ. Δημητρακοπούλου, που απηχεί και την ομοθυμία του ΔΣ, αλλά και η μεγάλη εμπειρία και εργατικότητα του Κ. Τσίπουρα προμηνύουν καλά αποτελέσματα σε μια περίοδο που υπάρχει μεγάλη ανάγκη για κοινωνικοποίηση, εξωστρέφεια, πρόληψη και ψυχαγωγία στη ζωή των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας που και στο παρελθόν έδειξαν να εμπιστεύονται τον θεσμό του ΚΑΠΗ.

Αυτό το κλίμα θα πρέπει να διέπει τη λειτουργία όλων των Ν.Π. του Δήμου, προκειμένου να παραχθεί έργο και συγκεκριμένα αποτελέσματα προς τον πολίτη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις