ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Ειδοποίηση εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ προς τους κατοίκους ορισμένων περιοχών, στην οποία επισημαίνεται ότι θα υπάρξει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη και Τετάρτη , 10 και 11 Μαΐου αντίστοιχα . Ειδικότερα, οι περιοχές στις οποίες οι κάτοικοι θα παραμείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι οι εξής:

Στην Καλαμάτα - Τρίτη 10/5

  • Στην οδό Κανάρη, από την συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Κανάρη έως την συμβολή των οδών Ομήρου και Κανάρη και περιμετρικά αυτών, από ώρα 8:30 έως 11:00.
  • Στην οδό Κανάρη, από την συμβολή των οδώνΣωκράτους και Κανάρη έως την συμβολή των οδών Πλάτωνος και Κανάρη και περιμετρικά αυτών, από ώρα 12:00 έως 14:30.

Υπόλοιπες περιοχές - Τετάρτη 11/5

  • Στην Τ.Κ Σπερχογείας, περιμετρικά του γηπέδου Σπερχογείας, από ώρα 08:00 έως 15:00.
  • Στην Τ.Κ Σπερχογείας, στο Ανθοκήπιο Γενάτου και περιμετρικά αυτού , από ώρα 13:00 έως 15:00.
  • Στην Τ.Κ Πανιπερίου, από ώρα 13:00 έως 15:00.
  • Στην Τ.Κ Φοινίκης, περιοχή Λάμπες, από ώρα 08:30 έως 13:00.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις