ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες μετά το μακελειό στη Μονεμβασιά την περασμένη Κυριακή, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους.

Οι φωτογραφίες από τη δικογραφία σε βάρος του 52χρονου που έρχονται στο φως, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και κατά συρροή προκαλούν σοκ, καταγράφοντας το απίστευτο σκηνικό.

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται το αυτοκίνητο του 52χρονου με το οποίο παρέσυρε και σκότωσε τους δύο ηλικιωμένους, το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες και οι περίοικοι που συγκεντρώθηκαν στο σημείο αμέσως μετά το πρωτοφανές συμβάν, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι δυο συγχωριανοί τους είχαν βρει το θάνατο με τόσο φριχτό τρόπο και ακόμη ένας, ο 52χρονος οδηγός είχε κάνει αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Τα ίχνη από τα λάστιχα στο δρόμο δείχνουν την ξέφρενη πορεία του λευκού οχήματος που οδηγούσε ο 52χρονος.

Πάντου υπάρχουν αίματα, ενώ τα ίχνη από τα λάστιχα στο δρόμο αποδεικνύουν τη ξέφρενη πορεία του λευκού οχήματος που οδηγούσε ο 52χρονος.

Προσοχή σκληρές εικόνες

«Ο 52χρονος δεν επικοινωνεί, δεν ξέρει τι έχει κάνει» – Όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για το φονικό στη Μονεμβασιά

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μίλησε στο «LIVE NEWS για τον 52χρονο κατηγορούμενου του φονικού της Μονεμβασιάς.

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως 24 ώρες πριν το τραγικό συμβάν, άνθρωποι του κοινωνικού περιβάλλοντος του 52χρονου κατηγορουμένου είχαν διαπιστώσει αντίστοιχες συμπεριφορές, κάτι που είχαν δει και όσοι βρίσκονταν στην ταβέρνα που επισκέφθηκε λίγο πριν το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο δικηγόρος επισήμανε πως η μανιοκατάθλιψη έχει ένα κύριο χαρακτηριστικό. Μπορεί μέχρι μια ηλικία και μέχρι να έρθει το ψυχωσικό επεισόδιο να είσαι ένα κανονικός άνθρωπος.

«Αυτήν την καταθλιπτική φάση περνά τώρα ο μάρτυρας. Βρίσκεται σε ένα παραλήρημα ώρες» δήλωσε ο κ. Κούγιας.

Παράλληλα είπε πως έγινε δεκτό το αίτημά του ο κατηγορούμενος να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική.

«Αυτή τη στιγμή εκπροσωπώ έναν άνθρωπο που δεν επικοινωνεί, δεν μπορεί να ζητήσει συγνώμη, δεν ξέρει τι έχει κάνει» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις