ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Ειδοποίηση εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ προς τους κατοίκους ορισμένων περιοχών, στην οποία επισημαίνεται ότι θα υπάρξει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Μαΐου αντίστοιχα . Ειδικότερα, οι περιοχές στις οποίες οι κάτοικοι θα παραμείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι οι εξής:

Το Σάββατο:

  • Στην περιοχή της Καλαμάτας από την διασταύρωση των οδών Κανάρη και Κρήτης έως την διασταύρωση των οδών Κανάρη και Ναυαρίνου και περιμετρικά αυτών, από ώρα 08:30 έως 11:00.
  • Στην περιοχή της Καλαμάτας, από την συμβολή των οδών Ευαγγελιστρίας και Ύδρας έως Ευαγγελιστρίας και Σπετσών και περιμετρικά αυτών, και (κτήριο Εφορίας), από ώρα 12:00 έως 14:30.
  • Στην περιοχή της Βαλύρας, από ώρα 12:00 έως 15:00
  • Στην περιοχή της Καλαμάτας, στους φωτεινούς σηματοδότες της διασταύρωσης Ηρώων Πολυτεχνείου και Αρτέμιδος , από ώρα 08:00 έως 12:00.
  • Στις περιοχές της Καλαμάτας, Άγιοι Θεόδωροι, Φραγκοπήγαδο και Λέικα από ώρα 12:00 έως 15:00.
  • Στις περιοχές, Μπούκας και αρδευτικά Μπούκας, όπως και στις επιχειρήσεις, Ζυγούρη, Κούμανης, Δεμπεγιώτη, Μαλαμοτεχνική, Κάρτσωνας-Λαρσινός Α.Ε, Ασβεστοποιία Κοτταρίδη, AGROVIM, Μπακόγιωργα (πλαστικά) , BIO ZEYS, REVOIL, “ALFA’’ Πυρηνέλαια, ψυγεία Αφοί Μητρόπουλοι, ψυγεία Μεσσηνίας, Εργομεσσηνιακή και περιμετρικά αυτών, από ώρα 08:00 έως 15:00.

Την Κυριακή:

  • Στην περιοχή της Καλαμάτας, στην οδό Γιατράκου, από ώρα 08:30 έως τις 11:00
  • Στην περιοχή της Καλαμάτας, από την συμβολή των οδών Χρυσάνθου Παγώνη και Γιατράκου έως την διασταύρωση των οδών Χρυσάνθου Παγώνη και Μητροπέτροβας από ώρα 08:30 έως τις 11:00
  • Στην περιοχή της Καλαμάτας , από την διασταύρωση των οδών Σιδηροδρομικού Σταθμού και Μητροπέτροβας έως την συμβολή των οδών Σιδηροδρομικού Σταθμού και Γιατράκου, από ώρα 08:330 έως τις 11:00

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις