ΠΥΡΓΟΣ. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Θύμιου Μπουγά, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Μαΐου, και αναζητείται από τις αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Patrisnews, η αστυνομία ταυτοποίησε άτομα τα οποία φέρονται να συμμετέχουν στην ομάδα των ατόμων, που πετούσαν κροτίδες έξω από την οικία, στην οποία διέμενε, και τον εκφόβιζαν.

Tις επόμενες ώρες αναμένεται η προσαγωγή τους στη Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας. Η εξέλιξη αυτή ήρθε, μετά από βίντεο που δείχνει τη δράση τους, το οποίο στάλθηκε χθες το βράδυ από τηλεθεατή στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Στο βίντεο απεικονίζεται μια ομάδα νεαρών να παρενοχλεί και να εκφοβίζει τον Θύμιο, έξω από το σπίτι, στο οποίο είχε βρει καταφύγιο, σε απόμερη περιοχή του Πύργου. Ένας άνδρας, φαίνεται να έριχνε βεγγαλικά σε ευθεία βολή, στην αυλή του εν λόγω σπιτιού.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή με τεχνική επεξεργασία, θολώνοντας για ευνόητους λόγους τα πρόσωπα των νεαρών καθώς και τις πινακίδες των οχημάτων, αλλά και αλλοιώνοντας τις φωνές, ωστόσο οι αρχές, τα έχουν στην κατοχή τους καθαρά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις