ΛΑΚΩΝΙΑ. Η τ. αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα εύχεται καλή επιτυχία και καλή πρόοδο σε όλους τονίζοντας ότι «οι εξετάσεις αυτές δεν αποτελούν μονόδρομο για την επαγγελματική σταδιοδρομία. Στο δρόμο της ζωής οι εξετάσεις είναι καθημερινές όπως και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται».

Στο μήνυμά της αναφέρει:

«Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ευχηθώ καλή επιτυχία και δύναμη.

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες και οι κόποι ετών φτάνουν τώρα στο αποκορύφωμα τους. Σαν μητέρα και εκπαιδευτικός καταλαβαίνω την αγωνία για τη μελλοντική πορεία των παιδιών μας. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι εξετάσεις αυτές δεν αποτελούν μονόδρομο για την επαγγελματική σταδιοδρομία. Στο δρόμο της ζωής οι εξετάσεις είναι καθημερινές όπως και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η επιτυχία μπορεί να έρθει με πολλούς τρόπους αρκεί να πιστεύετε στους στόχους σας και τα όνειρα σας.

Στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που ήταν συνοδοιπόροι και αρωγοί στις προσπάθειες των μαθητών, θα ήθελα να ευχηθώ δύναμη και υπομονή.

Καλή επιτυχία και καλή πρόοδο σε όλους.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις