ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Το προεδρείο του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας πραγματοποίησε συνάντηση στο Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με τον Πρόεδρο του κ. Β. Ξυγκώρο.

Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι:

Η διοργάνωση ταχύρρυθμων εκπαιδευτικών σεμιναρίων με πιστοποίηση για νέους που επιθυμούν να εργαστούν στον Τουρισμό. Θα πραγματοποιηθούν τους χειμερινούς μήνες από Οκτώβριο έως Μάρτιο.

Διοργάνωση ημερίδας χρήσης ελαιόλαδου από τις επιχειρήσεις εστίασης. Θα υπάρξει παρουσίαση από μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου της χρήσης ελαιόλαδων στις φριτέζες καθώς και άλλες χρήσεις του ελαιόλαδου και των παράγωγων του.

Διοργάνωση γαστρονομικού event με τη συμμετοχή καταστημάτων εστίασης των παραγωγών αγροτικών προϊόντων και των επιχειρήσεων μεταποίησης αγροτικών προϊόντων. «Θα γνωρίσουμε τον τόπο μας, Θα μάθουμε τις επιχειρήσεις μας, Θα γευτούμε Καλαματιανά εδέσματα και γαστρονομικούς προορισμούς της περιοχής μας. Θα ορίσουμε το γαστρονομικό χάρτη της πόλης μας και θα διαφημίσουμε τους κρυμμένους θησαυρούς που βρίσκονται γύρω μας αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Έθεσαν επίσης το θέμα «Συγγενικά δικαιώματα και μνημόνιο συνεργασίας ΚΕΕΕ με GEA»

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε πνεύμα συνεργασίας για τα βασικά αιτήματα του κλάδου που είναι η εκπαίδευση και η γνώση του παραγωγικού πλούτου της περιοχής.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις