ΠΑΤΡΑ. Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς νονός ασελγούσε στην βαφτισιμιά του με αντάλλαγμα δώρα και φιλοξενία της οικογένειάς της.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας, όπου και ακούστηκαν απίστευτα πράγματα για την σχέση που διατηρούσε μεσήλικας επιχειρηματίας με την ανήλικη τότε βαφτισιμιά του.

«Ασελγούσε σε βάρος της με αντάλλαγμα δώρα»

Συγκεκριμένα, επιχειρηματίας από τη Ζάκυνθο είχε συνάψει φιλικές σχέσεις με οικογένεια αθίγγανων από τη Βουλγαρία, στους οποίους νοίκιαζε διαμέρισμα στο οποίο και διέμεναν.

Με την πάροδο του χρόνου ανέπτυξαν καλές σχέσεις, οπότε και ο επιχειρηματίας βάφτισε την κόρη τους. Όταν οι σχέσεις τους χάλασαν, η μητέρα της 13χρονης τότε κοπέλας κατήγγειλε τον επιχειρηματία και νονό του θύματος ότι ασελγούσε σε βάρος της με αντάλλαγμα δώρα.

«Εκβιασμός για χρήματα»

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της δίκης, στο κινητό του επιχειρηματία βρέθηκαν πολλές ημίγυμνες φωτογραφίες της 18χρονης σήμερα βαφτισιμιάς του επιχειρηματία. Όπως αναφέρει το pelop.gr, o κατηγορούμενος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι από αφέλεια τις κράτησε στο τηλέφωνό του, αλλά δεν έγινε πιστευτός.

Η υπεράσπιση απέδωσε τις καταγγελίες του ανήλικου τότε κοριτσιού σε βάρος του εντολέα του, σε σχέδιο του πατέρα της για να εκβιάσει τον κουμπάρο για λεφτά, όταν ήρθε σε προστριβές μαζί του και ζήτησε από την οικογένεια να φύγει από το σπίτι που τους νοίκιαζε.

Τελικά, ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκισης για το αδίκημα της ασέλγειας σε ανήλικο παιδί κάτω των 14 ετών, ποινή εξαγοράσιμη προς τρία ευρώ την ημέρα και επέστρεψε σπίτι του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις