ΠΥΡΓΟΣ. Ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς βρέθηκε μετά από ενάμιση μήνα στην περιοχή του Πύργου, καθώς είχε εξαφανιστεί στις 11/5 σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. Ο Θύμιος μίλησε από το Δημαρχείου του Πύργου στο Patrisnews.gr και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη που δέχεται από τους συνανθρώπους του.

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους, είμαι καλά στην υγεία μου και ένα ευχαριστώ στα παιδιά που με ψάχνανε», τόνισε ο Θύμιος, βαθιά συγκινημένος και συνέχισε αναφέροντας ότι, «δεν ήξερα ότι με έψαχναν, ήμουν συνέχεια στο σπίτι αυτό».

Πως βρέθηκε ο 39χρονος Θύμιος

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, ο 39χρονος άνδρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έφυγε ποτέ από τον Πύργο και πως κάθε βράδυ γυρνούσε σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπως άλλωστε συνήθιζε να κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από το καθοριστικό τηλεφώνημα που έκανε πολίτης στους αστυνομικούς της ασφάλειας, λέγοντας ότι είδε τον Θύμιο Μπουγά τα ξημερώματα του περασμένου Σάββατου να ψάχνει τους κάδους απορριμμάτων στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα.

Αυτή η πληροφορία κρίθηκε ως βάσιμη και φαίνεται πως σήμανε συναγερμό στην Δ.Α. Ηλείας και λίγες ώρες αργότερα η Υ.Α. Πύργου και η ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση λίγο πριν τις επτά το απόγευμα σε ακατοίκητο οίκημα στην οδό Σωκράτους όπου εντόπισαν τον Θύμιο, ενώ ο ίδιος φαίνεται πως αιφνιδιάστηκε από την παρουσία των αστυνομικών στον χώρο που διέμενε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις