ΠΑΤΡΑ. Συναγερμός σήμανε στο Ωτορινολαρυγγολογικό τμήμα του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου στο Ρίο, το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ένας τρόφιμος της Ψυχιατρικής κλινικής κατάφερε να διαφύγει από αυτήν και να εισβάλει κραδαίνοντας ένα βαρύ αντικείμενο με το οποίο άρχισε να απειλεί το προσωπικό σε κατάσταση αμόκ.

Όπως γράφει το protothema.gr, στο νοσοκομείο είχαν ήδη φτάσει δυνάμεις της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς γινόταν η μεταγωγή ενός κρατούμενου των φυλακών Αγίου Στεφάνου και υπήρχε φόβος η κατάσταση να εξελιχθεί σε κάτι πολύ χειρότερο. Ο κρατούμενος απομονώθηκε ώστε να μην έρθει σε επαφή με τον εκτός εαυτού άνδρα, για τον οποίο ξεκίνησε αμέσως επιχείρηση.

Τελικά, ο τρόφιμος εγκλωβίστηκε σε ένα σημείο της κλινικής Ω.Ρ.Λ. Ακινητοποιήθηκε χωρίς να προλάβει να επιτεθεί σε κάποιον, αφοπλίστηκε και μεταφέρθηκε πάλι στην κλινική όπου κρατείται, με την συνοδεία αστυνομικών. Για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να το σκάσει από την Ψυχιατρική κλινική διενεργείται εσωτερική έρευνα στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις