ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Θερμά συγχαίρει ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, δάσκαλος Δημήτρης Οικονομόπουλος, «….όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν, για τον δύσκολο αγώνα που έδωσαν με αφοσίωση στον στόχο τους», μετά και την επιτυχή ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων και την ανακοίνωση των βαθμολογιών.

Και τους εύχεται ολόψυχα «ευόδωση των κόπων τους και εκπλήρωση κάθε ονείρου τους». «Συγχαρητήρια» επίσης απευθύνει «…στις οικογένειές τους και στους/στις εκπαιδευτικούς τους που στάθηκαν δίπλα τους άοκνοι συνοδοιπόροι».

Παράλληλα, ο Περιφερειακός Διευθυντής θα ήθελε να εκφράσει τα συγχαρητήριά του και τις θερμές ευχαριστίες του «…σε όλους όσοι υποστήριξαν από οποιαδήποτε θέση τη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων και συνέβαλαν στην εξασφάλιση της άρτιας οργάνωσής τους».

Ειδικότερα

Ειδικότερα, εγκάρδια συγχαίρει για την άριστη συνεργασία, τη συνέπεια και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν,«.. τις Λυκειακές Επιτροπές Εξετάσεων, τις Επιτροπές Εξετάσεων Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τις Επιτροπές Εξέτασης υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, τις Επιτροπές Εξέτασης Ειδικού Μαθήματος Αγγλικών, την Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ στην Τρίπολη, την Επιτροπή Εξεταστικού Κέντρου του Μαθήματος “Μουσική εκτέλεση και ερμηνεία” στην Τρίπολη, τους Επιτηρητές και όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς της Περιφέρειας που συνέβαλαν στην άψογη διενέργεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων».

Συγχαίρει επίσης τους/τις διοικητικούς υπαλλήλους και τους/τις αποσπασμένους/ες εκπαιδευτικούς της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης «…για την πολύτιμη και αμέριστη συνδρομή τους στην όλη διαδικασία».

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Βαθμολογικού Κέντρου, Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κλ. ΠΕ02, κ. Σόλαρη Ιωάννη, την Επιτροπή, τους Βαθμολογητές, τη Γραμματεία και το Επικουρικό Προσωπικό για «…την πολύμοχθη προσπάθεια που κατέβαλαν, την εξαιρετική επιμέλεια και υπευθυνότητα που επέδειξαν διασφαλίζοντας την άψογη λειτουργία του Βαθμολογικού Κέντρου».

Τέλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς την Ελληνική Αστυνομία και προς όλους τους φορείς, τις δημόσιες υπηρεσίες και τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας των οποίων η συμβολή υπήρξε καθοριστική στην απρόσκοπτη διεξαγωγή των προβλεπόμενων διαδικασιών.

«Υγεία και δύναμη σε όλους/ες για τη συνέχιση του έργου σας.

Οι ευχές μας για κάθε επιτυχία να συνοδεύουν τις ζωές των μαθητών/τριών μας.», τόνισε ο Δημήτρης Οικονομόπουλος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις