ΚΑΛΑΜΑΤΑ. «Να κάνουμε όλοι τη δουλειά μας, κυρίως στα χωριά», τόνισε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, στην συνάντηση που είχε με εποχικούς εργάτες πυροπροστασίας του Δήμου, είχε στο Δημαρχείο σήμερα, Τρίτη 5 Ιουλίου 2022. Υπογράμμισε μάλιστα ότι η αποστολή των εργατών πυροπροστασίας είναι πολύ σημαντική αφού προσφέρει τόσο στους συμπολίτες μας όσο και στο γενικό καλό. Ζητήθηκε να μην υπάρχουν υπερβολές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, «…προέχει η δική σας ασφάλεια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι εργάτες πυροπροστασίας συνεργάζονται στενά με τους κατά τόπους Προέδρους Κοινοτήτων καθώς επίσης με το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

«Όταν έχουμε 4άρι να είσθε σε επιφυλακή και ετοιμότητα. Να είσθε όλοι μια ομάδα, όπως για παράδειγμα στον Ταΰγετο ή στην περιοχή των Αρφαρών. Η Καλαμάτα θα λειτουργεί πάντοτε υποστηρικτικά», σημείωσε ο Δήμαρχος.

Τα προηγούμενα χρόνια άλλωστε, έχει αποδειχθεί η σημαντική συνεισφορά και ο ρόλος των εποχικών εργατών πυροπροστασίας του Δήμου και η συνδρομή τους, τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση συμβάντων.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις