ΣΠΑΡΤΗ. Η Διαμάντω Βαγιακάκου, δημοτική Σύμβουλος Σπάρτης, εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της, προς κάθε ένα που συνέδραμε στο έργο κατάσβεσης της Πυρκαγιάς την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η Παλαιοπαναγιά στις 5 Ιουλίου 2022 και ώρα 14:10 αντιμετώπισε σοβαρό κίνδυνο πυρκαγιάς, για πρόκληση ανυπολόγιστης καταστροφής λόγω σφοδρών ανέμων και επέκταση της σε όλη την δημοτική ενότητα Φάριδος. Πρώτα ως κάτοικος της Παλαιοπαναγιας και έπειτα ως δημοτική σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Φάριδος, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσους συμμετείχαν στην κατάσβεσή της.

Πιο συγκεκριμένα τους συγχωριανούς, εθελοντές και κατοίκους των γύρω χωριών Ανωγείων, Καλυβίων, Αμυκλών, Τραπεζοντής , Ξηροκαμπίου και Καμινίων που με δικά τους μέσα (αγροτικά και τρακτέρ με βυτία), προσήλθαν έγκαιρα στο σημείο για να βοηθήσουν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λακωνίας, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας για την άμεση επέμβαση τους στο χώρο. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επώνυμους και ανώνυμους αιρετούς όλων των βαθμίδων και ιδιαιτέρως την Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για το χωριό μας. Σας ευχαριστώ όλους θερμά! Όταν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι με κοινό σκοπό , δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις