ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Επιστολή διαμαρτυρίας - καταγγελία απέστειλαν στις «Αργολικές Ειδήσεις» από το φιλικό περιβάλλον του θύματος του τροχαίου που σημειώθηκε στο Σοφικό Κορινθίας το απόγευμα της Κυριακής 10 Ιουλίου. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο 38χρονος έχασε τη ζωή του, ήταν πατέρας δυο παιδιών από την Νέα Τίρυνθα Αργολίδας.

Στην επιστολή αναφέρουν πως το ασθενοφόρο άργησε περίπου μια ώρα με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

«Πόση ώρα πρέπει να περιμένει κάποιος άρρωστος, τραυματίας ή μια εγκυμονούσα το ασθενοφόρο; Πόσες ανθρώπινες ζωές έχουν χαθεί άδικα γιατί το ασθενοφόρο έκανε πάνω από μια ώρα να έρθει;

Πόσα νοσοκομεία και κέντρα υγείας, που να εφημερεύουν κάθε μέρα, έχει η χώρα μας και πόσα ασθενοφόρα διαθέτουν; Που να είναι ικανά να φτάσουν στο κάθε σημείο της χώρας μας;

Σήμερα ίσως να χάθηκε ακόμη μια ζωή γιατί το ασθενοφόρο από το γενικό νοσοκομείο Κορίνθου μέχρι 30χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Ισθμού – Επιδαύρου στο ύψος του Σοφικού έκανε σχεδόν 1 ώρα να έρθει.

Σήμερα ίσως αυτό να φταίει που έχασε μια μητέρα το παιδί της, ένας πατέρας το παιδί του, μια σύζυγος τον σύζυγο της και τα παιδιά τον πατέρα τους.

Πόσο κάτω μπορούμε πλέον να φτάσουμε σαν χώρα;

Έχει πάτο αυτό το βαρέλι που λέγετε σύστημα υγείας; Μάλλον όχι...

Θλίψη και μόνο Θλίψη.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις