ΠΑΤΡΑ. Στην αντεπίθεση περνά ο εν διαστάσεις σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, καταθέτοντας μήνυση κατά του Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου στο Ρίο. Μιλώντας για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, ο γιατρός είχε χρεώσει απάθεια στον πατέρα του παιδιού, λέγοντας ότι δεν αντέδρασε όταν του εκμυστηρεύτηκε τις υπόνοιες που είχε για εγκληματική ενέργεια.

«Πού να περάσει από το μυαλό μου…», έλεγε πριν από τρεις μήνες ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξή του στο «Φως στο Τούνελ».

Όμως ο Ανδρέας Ηλιάδης, γιατρός της Τζωρτζίνας, δηλώνει στη διαδικτυακή εκπομπή της Έλενας Κωνσταντίνου «Μέθοδος των Τριών», ότι είχε μοιραστεί μαζί του τις υπόνοιες που είχε τυχόν εγκληματική ενέργεια στους θανάτους των παιδιών.

Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του κ. Ηλιάδη, ο Μάνος Δασκαλάκης περνά στην αντεπίθεση. Μέσω των δικηγόρων του μηνύει τον γιατρό και άλλα πρόσωπα για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

«Για τα σχόλια στα οποία τα πρόσωπα αυτά προέβησαν με αποκλειστικό σκοπό να τον εξυβρίσουν, να τον δυσφημήσουν και να τον συκοφαντήσουν, θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης», δήλωσαν οι δικηγόροι του Μάνου Δασκαλάκη.

Στο MEGA μίλησε ο Ανδρέας Ηλιάδης για την μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας των παιδιών.

«Συκοφαντική δυσφήμιση σε τι; Σε κάτι που είπα στην ανακρίτρια, που είναι καταγεγραμμένο; Εγώ ξέρω ότι ένα μήνα ήμουν πάνω από το παιδί του και προσπαθούσα πραγματικά να το σώσω», δήλωσε ο Ανδρέας Ηλιάδης.

Στο Ανθρωποκτονιών οι έγγραφες εξηγήσεις

Το πολυσέλιδο υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου, στο οποίο αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, βρίσκεται στα χέρια του Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η προφυλακισμένη 33χρονη θα προσπαθήσει να αποδομήσει το πόρισμα-κόλαφο των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα, οι οποίοι περιέγραψαν τον βίαιο, ασφυκτικό θάνατο των δύο μικρών κοριτσιών…

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις