ΛΑΚΩΝΙΑ. Σε έκδοση συλλυπητηρίου ψηφίσματος προχώρησε η ΕΛΜΕ Λακωνίας, «…μετά την είδηση για τον θάνατο του συναδέλφου Χρήστου Σίμου, εκφράζοντας σύσσωμο τον εκπαιδευτικό κόσμο του νομού μας και όχι μόνο», όπου και «…αποχαιρετά σήμερα έναν αγαπητό συνάδελφο, έναν πραγματικό δάσκαλο, έναν αληθινό φίλο».

Αναλυτικά:

«Ως συνάδελφος, υπηρέτησε τη δημόσια εκπαίδευση με αγάπη και διάθεση για προσφορά, τόσο προς τους μαθητές, όσο και προς τους συναδέλφους του εκπαιδευτικούς. Αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης, συνέχισε με τον ίδιο ζήλο στην ίδια κατεύθυνση. Προσφορά στους μαθητές και στήριξη στους συναδέλφους.

Συμμετείχε στο συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών με αγωνιστικότητα και πάθος,

Ως δάσκαλος, δεν δίδαξε μόνο τους μαθητές του, δίδαξε και όλους εμάς τους συναδέλφους του και τους φίλους του, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Έδωσε μάχες και βγήκε νικητής, έδειξε σε όλους μας ότι σε αυτή τη ζωή πρέπει να απολαμβάνουμε τις χαρές της και να παλεύουμε τις δυσκολίες της.

  • Τη διάθεσή του για ζωή και την πάλη του γι’ αυτή φοβήθηκε και ο θάνατος και αποφάσισε να τον πάρει στην αγκαλιά του.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Στη μνήμη του το ΔΣ της ΕΛΜΕ αποφάσισε, αντί στεφάνου, να καταθέσει εκατό ευρώ από το ταμείο του σωματείου στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας.

Καλό σου ταξίδι συνάδελφε, καλό σου ταξίδι, Χρήστο.

Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας.»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Σπάρτης:

«Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Σπάρτης “Τυρταίος” εκφράζει τη θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου Χρήστου Σίμου και τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του.

Με απόφαση του Συλλόγου θα διατεθεί ένα συμβολικό ποσό στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας της ΕΛΜΕ Λακωνίας.

Καλό ταξίδι, Χρήστο - Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις